Ντέμης Νικολαΐδης: «Στον τελικό του Μουντιάλ 2022 θα πόνταρα Αργεντινή λόγω Μέσι»

Ντέμης Νικολαΐδης: «Στον τελικό του Μουντιάλ 2022 θα πόνταρα Αργεντινή λόγω Μέσι»
Photo Credits: INTIME

Βλέπει Αργεντινή για κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προς Αργεντινή κλίνει στον τελικό του Μουντιάλ 2022 με τη Γαλλία ο Ντέμης Νικολαΐδης, όπως ανέφερε στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από το Athens Metro Mall.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά θα… πόνταρε στους Λατίνους λόγω Μέσι, ενώ στάθηκε και στο μεγάλο κοινό που έχει στην Ελλάδα η Αργεντινή.

«Η Ελλάδα με την Αργεντινή έχει πολύ στενή σχέση, με τους οποίους έχουμε κοινά χαρακτηριστικά και οι Αργεντινοί πιάνουν αμέσως στην Ελλάδα. Και όταν έπαιζα στην Ισπανία είχα κολλήσει περισσότερο με τους Αργεντινούς και έκανα παρέα. Αν φτάσει ο αγώνας στα πέναλτι, θα πόνταρα στην Αργεντινή λόγω Μέσι. Τον είδα στην εκτέλεση του πέναλτι με την Κροατία και ήταν απίστευτος ο τρόπος που το εκτέλεσε», ανέφερε και πρόσθεσε μιλώντας γενικότερα για το Μουντιάλ και όσα έχει ξεχωρίσει σε αυτό…

«Είναι το πιο ωραίο Μουντιάλ που έχω δει. Με ομάδες εκπλήξεις, όπως το Μαρόκο που ήταν η θετική έκπληξη και το Βέλγιο να είναι η αρνητική. Ξέρουμε τους παίκτες, με ποιότητα αρκετά υψηλή και περίμενα κάτι καλύτερο στο γήπεδο και δεν είδαμε τίποτα. Άσχημη εξέλιξη ήταν και με τη Γερμανία. Η Ισπανία έφυγε νωρίς, αν και έχει αρκετά νεαρά παιδιά που μπορεί να μας απασχολήσει στο μέλλον. Η Αγγλία θεωρώ πως ήταν καλύτερη ομάδα από τη Γαλλία, η οποία διαθέτει μεγαλύτερη ατομική ποιότητα». Στην Αργεντινή, για παράδειγμα, υπάρχει ο Μέσι και έπειτα οι… υπασπιστές του, οι παίζουν περισσότερο για τον Μέσι παρά για τον προπονητή τους. Θα πάθουμε κατάθλιψη όταν θα σταματήσει ο Μέσι. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε βέβαια το σημερινό ποδόσφαιρο με εκείνο του παρελθόντος, καθώς το ποδόσφαιρο εξελίσσεται», κατέληξε.

Σχετικά για τον σημερινό μικρό τελικό Κροατία – Μαρόκο είπε: «Για εμένα, μεγαλύτερο κίνητρο έχει το Μαρόκο που πιστεύω ότι θα κερδίσει κιόλας στο μικρό τελικό. Αυτό που έχει κάνει, από την άλλη, η Κροατία μία τόσο μικρή χώρα είναι συγκλονιστικό. Η Κροατία παίζει μπάλα και δεν έχει κλειστεί στα καρέ της».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X