Συνεχίζουν να ονειρεύονται τον Αλμέιδα στην εθνική του Μεξικού - «Έχει προβάδισμα, γνωρίζει πολλούς Μεξικανούς ποδοσφαιριστές»

Συνεχίζουν να ονειρεύονται τον Αλμέιδα στην εθνική του Μεξικού - «Έχει προβάδισμα, γνωρίζει πολλούς Μεξικανούς ποδοσφαιριστές»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα από το Μεξικό αναφέρεται στον Ματίας Αλμέιδα και το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Τάτα Μαρτίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ματίας Αλμέιδα συνεχίζουν να ονειρεύονται στον πάγκο της εθνικής Μεξικού, δημοσιεύματα από την χώρα της κεντρικής Αμερικής.

Αυτήν την φορά, δημοσίευμα της ιστοσελίδας esto.com.mx. τονίζει πως ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ και ο Μιγκέλ Ερέρα είναι οι επικρατέστεροι για να αντικαταστήσουν τον Τάτα Μαρτίνο.

«Πολλοί ιδιοκτήτες αγαπούν τον Αλμέιδα για όσα κέρδισε με την Τσίβας, αλλά άλλοι επιλέγουν το στυλ παιχνιδιού του Ερέρα. Ο Αλμέιδα έχει προβάδισμα, πολλοί στο Μεξικό τον συμπαθούν και το ότι είναι στην ΑΕΚ του δίνει ένα συν. Επίσης γνωρίζει ένα μεγάλο μέρος νέων και έμπειρων Μεξικανών ποδοσφαιριστών», αναφέρουν οι Μεξικανοί.

Βέβαια, μόλις προ ολίγων ημερών, μιλώντας στους δημοσιογράφους της Ένωσης, ο Ματίας Αλμέιδα ξεκαθάρισε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην ΑΕΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως θέλει να μείνει για χρόνια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X