Γαλλία: 5 κρούσματα γρίπης πριν τον τελικό του Μουντιάλ 2022!

Γαλλία: 5 κρούσματα γρίπης πριν τον τελικό του Μουντιάλ 2022!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα στην Γαλλία ενόψει του τελικού με την Αργεντινή για το Μουντιάλ 2022.

«Συναγερμός» έχει σημάνει στην Εθνική ομάδα της Γαλλίας ενόψει του τελικού του Μουντιάλ 2022 κόντρα στην Αργεντινή, καθώς πλέον οι «τρικολόρ» μετρούν 5 κρούσματα γρίπης!

Σύμφωνα με την «AS» μετά τους Αντριέν Ραμπιό και Νταγιότ Ουπαμεκανό, οι οποίοι έχασαν τον ημιτελικό απέναντι στο Μαρόκο και τον Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος βρίσκεται σε απομόνωση από την Πέμπτη, δύο ακόμα παίκτες της Εθνικής Γαλλίας εμφάνισαν ήπια συμπτώματα, αυτής της αναπνευστικής λοίμωξης.

Ο Ραφαέλ Βαράν και ο Ιμπραΐμα Κονατέ ανέβασαν πλέον τα κρούσματα του ιού στα πέντε και ο Ντιντιέ Ντεσάν τρέμει στο ενδεχόμενο αυτά να αυξηθούν στις επόμενες ώρες!

Η απογευματινή προπόνηση της Γαλλίας αναμένεται πια με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, αφού το απουσιολόγιο αναμένεται να παίξει τεράστιο ρόλο σε ότι αφορά την ενδεκάδα και την πιθανή εξέλιξη του τελικού του Μουντιάλ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X