Άλλη μία Ελληνίδα σκανδαλίζει το Κατάρ μετά την Καϊλή - «Ψέματα όλα - Υπέροχο και ασφαλές» (ΦΩΤΟ)

Άλλη μία Ελληνίδα σκανδαλίζει το Κατάρ μετά την Καϊλή - «Ψέματα όλα - Υπέροχο και ασφαλές» (ΦΩΤΟ)

Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, οι... χλιδάτες διακοπές και οι επισκέψεις της στα γήπεδα του Μουντιάλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ώρα που η Εύα Καϊλή έχει βάλει… μπουρλότο στις Βρυξέλλες μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου που τη συνδέει με το Κατάρ και τις κατηγορίες για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, μία άλλη Ελληνίδα, η Αναστασία Τερζή, η οποία φροντίζει (γενικώς!) να απέχει από πάσης φύσεως σκάνδαλα, παίζει… μπαλίτσα στην πρωτεύουσα του ανεξάρτητου εμιράτου της Αραβικής Χερσονήσου.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και μοντέλο, η οποία έχει επισκεφτεί μέσα στο 2022 περισσότερους από 20 προορισμούς σε Ελλάδα, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αμερική και Αυστραλία, πέταξε πρόσφατα για την Ντόχα, προκειμένου να παρακολουθήσει αγώνες του Μουντιάλ και, όπως αποκάλυψε  στην «Espresso», σχεδιάζει να παραμείνει εκεί μέχρι τον τελικό της Κυριακής.

Μπορεί κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις σε bar-restaurant στην πρωτεύουσα του Κατάρ να ακυρώθηκαν τελικά, ωστόσο η Αναστασία δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη χώρα αυτή την περίοδο, αφού είναι και μεγάλη φαν του ποδοσφαίρου. «Εχω δει αρκετούς αγώνες μέχρι τώρα. Πρώτα Κροατία – Βραζιλία, που κέρδισε η Κροατία, και μετά πήγα και είδα τον Μέσι, που κέρδισε η Αργεντινή – ήταν και τα δύο φανταστικά ματς που κρίθηκαν στα πέναλτι.

Δείτε την ΕΔΩ!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X