Μουντιάλ 2022 - Γαλλία: Δυσαρεστημένος με την Ομοσπονδία και τον Ντεσάμπ ο Μπενζεμά!

Μουντιάλ 2022 - Γαλλία: Δυσαρεστημένος με την Ομοσπονδία και τον Ντεσάμπ ο Μπενζεμά!
Photo Credits: INTIME

Άνω - κάτω οι Γάλλοι λίγες μέρες πριν τον μεγάλο τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο προσκήνιο βρίσκεται από χθες ο Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό της Κυριακής, αναμέσα στην Αργεντινή και την Γαλλία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Liberta Digital», ο γάλλος φορ της Ρεάλ, είναι δυσαρεστημένος τόσο με την Ομοσπονδία της χώρας του, όσο και με τον προπονητή, Ντιντιέ Ντεσάμπ, για την μη χρησιμοποίηση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σύμφωνα με την πηγή, ο Γάλλος σταρ αισθάνθηκε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «μπλε» δεν τον ήθελε στην ομάδα. Ο τραυματισμός του δεν ήταν τόσο σοβαρός για να αποχωρήσει από το Κατάρ, και όπως αναφέρεται η αποθεραπεία του στη Μαδρίτη διήρκησε μόλις τρεις ημέρες.

Αυτό σημαίνει πως θα μπορούσε να είναι διαθέσιμος τόσο για τον ημιτελικό με το Μαρόκο, όσο και για τον τελικό, δεδομένου ότι την Πέμπτη (15/12) αγωνίστηκε στο φιλικό της Ρεάλ με τη Λεγκανές.

Ωστόσο, κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του και όπως προσθέτει η ίδια πηγή μοιράστηκε με τους συμπαίκτες του στη Ρεάλ τον θυμό του και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει στην Ντόχα φαντάζει εξαιρετικά απίθανο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X