Θαύμα που δεν είχαμε κι άλλον… Ελίασον!

Θαύμα που δεν είχαμε κι άλλον… Ελίασον!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, αφού πρώτα κάνει τον σταυρό του, που δεν έσπασε κάνα πόδι απόψε στη Ριζούπολη στο ματς της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκ προοιμίου, τρία ήταν τα ζητούμενα από την αναμέτρηση της ΑΕΚ στη Ριζούπολη. Το πρώτο, να νικήσει η ΑΕΚ και να… καθαρίσει την πρόκριση. Έγινε! Το δεύτερο να θυμηθεί η ομάδα ύστερα από 35 ημέρες αγωνιστικής αποχής, τα πατήματα και το ρυθμό της. Έγινε κι αυτό! Και το τρίτο να μην προκύψει κάποιος απρόοπτος τραυματισμός. Έγινε κι αυτό! Και όπως αποδείχτηκε ήταν το πιο δύσκολο απ’ όλα.

Ειδικά στα «εγκληματικά» μαρκαρίσματα παικτών της Κηφισιάς στο πρώτο ημίχρονο, με την κλωτσιά με τις τάπες σε Γιόνσον και Αραούχο (στη φάση του πέναλτι), αλλά και πάνω στο γόνατο του Σιντιμπέ, οι «κιτρινόμαυροι» γλίτωσαν πάρα πολύ σοβαρούς τραυματισμούς. Όπως και στο δεύτερο ημίχρονο, σε αντιαθλητικά μαρκαρίσματα πάνω στον Μάνταλο και στον Λιβάι.

Καταλαβαίνω πως όταν μια ομάδα σαν την Κηφισιά περιμένει την ΑΕΚ, θα την παίξει σκληρά και θα προσπαθήσει με αυτό τον τρόπο να την αντιμετωπίσει, αλλά υπάρχουν και κάποια μαρκαρίσματα που ξεπερνάνε ακόμα και τον χαρακτηρισμό «αντιαθλητικά», όπως αυτά που προανέφερα στο πρώτο ημίχρονο.


Μπήκαν ξανά σε mood ΑΕΚ

Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι ήταν για τον Ματίας Αλμέιδα – και από τη στιγμή που τελικά έφυγαν όλοι σώοι και δεν είχαμε άλλον… Ελίασον – μια εξαιρετική ευκαιρία για να ξαναβάλει όλους τους «ετοιμοπόλεμους» παίκτες, καθώς και όσους επέστρεψαν από το Μουντιάλ, σε… mood ΑΕΚ.

Ο Λιβάι συνέχισε από εκεί που είχε σταματήσει, με μια γκολάρα που θύμισε Μάρκο Φαν Μπάστεν, ενώ έκανε δυναμικό ντεμπούτο ως βασικός, ο Φαν Βεερτ, σημειώνοντας έστω και με πέναλτι, το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Δεν νομίζω ότι σηκώνει κάποιες άλλες ιδιαίτερες αναλύσεις, η χθεσινή βραδιά στη Ριζούπολη. Ραντεβού πλέον στη Νέα Φιλαδέλφεια, το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης. Επιτέλους!

Α, και κάτι τελευταίο. Χαζομάρα ολκής, αυτή η ιστορία με τα λέιζερ. Γενικότερα, χαζομάρα ότι κόβει το ρυθμό της ομάδας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X