Λεβαδειακός: «Καλούμε τους φιλάθλους του Άρη να μην παρευρεθούν στο γήπεδο»

Λεβαδειακός: «Καλούμε τους φιλάθλους του Άρη να μην παρευρεθούν στο γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια με τον Άρη εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φίλους του Άρη να μην παρευρεθούν στο γήπεδο εξέδωσε η ΠΑΕ Λεβαδειακός, κάνοντας λόγο για απροθυμία των «κιτρίνων» να λάβουν τα εισιτήρια τα οποία είχαν συμφωνήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής αναφορικά με τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα (16/12, 16:00) Κυπέλλου με τον Άρη στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς «Λάμπρος Κατσώνης».

Η ΠΑΕ Άρης είχε ζητήσει 1.000 εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της και το αίτημά της είχε γίνει δεκτό από την ΠΑΕ Λεβαδειακός, παραχωρώντας τις θύρες 4 και 5.

Παρά ταύτα, κι ενώ δεν υπήρξε καμία άλλη ενέργεια από μέρους της μέχρι σήμερα για τον τρόπο παραλαβής των εισιτηρίων, στη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/12) ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος (21/12, 15:00) για τη 14η αγωνιστική της Super League στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε ότι ΔΕΝ επιθυμεί να λάβει τα εισιτήρια που είχε ζητήσει, καθώς δεν πρόκειται να βρεθούν στο γήπεδο οι φίλαθλοί της.

Μετά τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η απόφαση της Αστυνομίας ήταν να μην υπάρξει παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας στο αυριανό παιχνίδι. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να ανοίξουν οι θύρες 4 και 5 για τους φίλους του Άρη και γι’ αυτό καλούνται να μην προσέλθει κανένας στο γήπεδο.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X