Βόλος για διαιτησία με Παναθηναϊκό: «Μανούχος και Διαμαντόπουλος εφηύραν νέους κανονισμούς - Συγχαρητήρια στην Ελληνική διαιτησία»

Βόλος για διαιτησία με Παναθηναϊκό: «Μανούχος και Διαμαντόπουλος εφηύραν νέους κανονισμούς - Συγχαρητήρια στην Ελληνική διαιτησία»
Photo Credits: INTIME

Με τον Μανούχο και τον Διαμαντόπουλο τα έβαλε ο Βόλος με ανακοίνωση κατά της διαιτησίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ Βόλος διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα για τη φάση του 24ου λεπτού, στην οποία γύρισαν πίσω τη φάση στο φάουλ του Μάγκνουσον, για να δώσουν φάουλ σε πάτημα πάνω στον Μπερνάρ, κάτι που δεν επιτρέπεται όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Το σημερινό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έχει τη… σφραγίδα του Μανούχου και του Διαμαντόπουλου, οι οποίοι εφηύραν νέους κανονισμούς.

Κι αυτό διότι αποφάσισαν με το έτσι θέλω και ενεργώντας κατά το δοκούν να υποδείξουν μέσω VAR ένα απλό φάουλ στο κέντρου γηπέδου γυρίζοντας τη φάση πίσω, κάτι που δεν υφίσταται καθώς το VAR δύναται να παρέμβει μόνο σε πέναλτι, οφσάιντ και κόκκινη κάρτα.

Συγχαρητήρια για μία ακόμη φορά στην Ελληνική διαιτησία που έχει φτάσει στο σημείο να έρχονται στη χώρα μας διαιτητές από το Αζερμπαϊτζάν και το Τσιμπουτί.»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X