Μουντιάλ 2022 - Μαρόκο: Υπέβαλε καταγγελία στην FIFA για την διαιτησία με τους Γάλλους!

Μουντιάλ 2022 - Μαρόκο: Υπέβαλε καταγγελία στην FIFA για την διαιτησία με τους Γάλλους!
Photo Credits: INTIME

Παράπονα από την διαιτησία έχει το Μαρόκο για τον αποκλεισμό στα ημιετλικά από την Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μαρόκο αν και ήταν η μεγάλη έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση, γνώρισε τελικά τον αποκλεισμό από την Γαλλία, η οποία θα δώσει το «παρών» σε δεύτερο διαδοχικό τελικό.

Η ομοσπονδία του Μαρόκου, «φωνάζει» για αρκετές φάσεις, μεταξύ των οποίων και δύο πέναλτι, γι’αυτό υπέβαλε καταγγελία σττην FIFA, για την διαιτησία στον χθεσινό αγώνα με τους Γάλλους.

Διαβάστε αναλυτικά

«Η Βασιλική Μαροκινή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (FRMF) διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη διαιτησία του αγώνα Μαρόκου-Γαλλίας που διευθύνει ο κ. Σεζάρ Αρτούρο Ράμος. Για το σκοπό αυτό, η FRMF έστειλε επιστολή στο αρμόδιο όργανο με το οποίο επιστρέφει στις φάσεις όπου η διαιτησία στέρησε από την ομάδα του Μαρόκου δύο αδιαμφισβήτητα πέναλτι κατά τη γνώμη αρκετών ειδικών διαιτησίας».

«Η FRMF εξέφρασε επίσης τη μεγάλη της έκπληξη που το σύστημα VAR δεν αντέδρασε σε αυτές τις περιπτώσεις», συμπληρώνεται επίσης στην ανακοίνωση των Μαροκινών που κατλήγουν με το εξής: «Η FRMF υπενθυμίζει ότι δεν θα χάσει την ευκαιρία για να υπερασπιστεί και να διατηρήσει τα δικαιώματα των Εθνικών Ομάδων, υποστηρίζοντας τη δικαιοσύνη στη διαιτησία και καταγγέλλοντας αυτές τις διαιτητικές αποφάσεις που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια αυτής της ημιτελικής αναμέτρησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X