Βόμβα στον Παναθηναϊκό από τον ατζέντη του Παλάσιος για Κόλο Κόλο!

Βόμβα στον Παναθηναϊκό από τον ατζέντη του Παλάσιος για Κόλο Κόλο!

Βόμβα έριξε στον Παναθηναϊκό ο ατζέντης του Σεμπάστιαν Παλάσιος, Κάρλος Γκρανέρο μιλώντας για την πιθανότητα μεταγραφής του παίκτη στην Κόλο Κόλο της Χιλής.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βόμβα στον Παναθηναϊκό από τον ατζέντη του Παλάσιος, Κάρλος Γκρανέρο που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του παίκτη με προορισμό την Κόλο Κόλο.

Τις τελευταίες μέρες γράφονται πολλά στη Χιλή για το ενδιαφέρον της Κόλο Κόλο για τον άσο του Παναθηναϊκού, Σεμπαστιάν Παλάσιος. Ο προπονητής των Χιλιανών, Γκουστάβο Κιντέρος τον θέλει στην ομάδα και η διοίκηση θέλει να κάνει πράξη το αίτημα του με τον ατζέντη του παίκτη να αφήνει το ενδεχόμενο ανοικτό.

«Προφανώς, εάν πρόκειται για έναν σύλλογο του βεληνέκους της Κόλο Κόλο που παίζει το Copa Libertadores πιθανότητα υπάρχει», ήταν η απάντηση του Γκρανέρο στο “redgol.cl” για το αν μπορεί ο Παλάσιος να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό και να μετακομίσει στη Χιλή!

«Θα εξαρτηθεί από τις αθλητικές και οικονομικές συνθήκες που θα προτείνουν, αλλά μέχρι στιγμής μιλάμε για υποθέσεις. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Τώρα είναι το διάλειμμα των διακοπών, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα έχει ένα πολύ μικρό διάλειμμα σε αυτή την περίοδο», είπε ακόμη ο Γκρανέρο.

«Ο Σεμπαστιάν έχει ενάμιση χρόνο ακόμη στο συμβόλαιό του και ακόμα δεν έχω έρθει σε επαφή με κανέναν από την Κόλο Κόλο. Ούτε ο παίκτης ούτε ο Παναθηναϊκός», ανέφερε ακόμη ο Γκρανέρο.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X