Έδρα στο χάντμπολ έχει μόνο η ΑΕΚ!

Το ευχαριστώ της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Αυτός είναι ο κόσμος μας, που προκαλεί σεισμό και ανατριχίλα»

Ο Ενωσίτης γράφει για την... καυτή έδρα του Ολυμπιακού που προκάλεσε μόνο θυμηδία σε σύγκριση με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τους εαυτούς τους και μόνο  τα είχαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ , μετά το τέλος του αγώνα στην Ηλιούπολη και τον τρόπο που ήρθε η ήττα από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ έκανε κυριολεκτικά οτι περνούσε από το χέρι της για να χάσει αυτό το παιχνίδι κάτι που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι οι παίκτες της.

«Δύο σερί παιχνίδια, κάναμε τόσα πολλά λάθη και τα πληρώσαμε, κόντρα σε ομάδες που δεν είναι καλύτερες από εμάς», έλεγαν συνεχώς. Οι δε παίκτες και ειδικά οι νέοι που δεν γνώριζαν από παλιά, έκαναν σύγκριση την ατμόσφαιρα στο «Γ. Κασιμάτης» με αυτή της Ηλιούπολης. «Ποια έδρα; Μόνο η ΑΕΚ έχει έδρα με φωνή και παλμό», έλεγαν χαρακτηριστικά. Κατάλαβαν και οι νέοι παίκτες ότι η έδρα της ΑΕΚ γεμίζει τίγκα και η φωνή των ΑΕΚτζήδων οπαδών, λυγίζει και ατσάλι. Αντίθετα, στην Ηλιούπολη μαζεύτηκαν με το ζόρι 250 άτομα και προσπάθησαν να κάνουν ατμόσφαιρα με ντουντούκες, αλλά και τα γνωστά καφριλίκια, τα φτυσίματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τα μπουκάλια με νερό και τα κάθε λογής αντικείμενα.

Δεν είναι λοιπόν το θέμα, τόσο πολύ το πλεονέκτημα της έδρας, αφού πραγματική έδρα στο χάντμπολ, κάνουν μόνο οι ΑΕΚτζήδες. Γνωστό αυτό, εδώ και χρόνια. Με παλμό και φωνή που βγαίνει από την καρδιά και όχι από τις… ντουντούκες. Το ζητούμενο είναι να μην αδικεί η ομάδα τον εαυτό της και τις πραγματικές της δυνατότητες, όπως έκανε στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X