Συναγερμός στην εθνική Γαλλίας: Και τρίτος παίκτης με ίωση, φόβοι για την «γρίπη της καμήλας»

Συναγερμός στην εθνική Γαλλίας: Και τρίτος παίκτης με ίωση, φόβοι για την «γρίπη της καμήλας»
Photo Credits: INTIME

Έντονη ανησυχία στην εθνική ομάδα της Γαλλίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έντονη ανησυχία στην εθνική ομάδα της Γαλλίας καθώς μετά τους Αντριέν Ραμπιό και Νταγιό Ουπαμεκανό και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν έχει συμπτώματα ίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, αμφότεροι απομονώθηκαν όταν εμφάνισαν υψηλό πυρετό, αλλά φαίνεται ότι οι άνθρωποι των «Μπλε» δεν πρόλαβαν την εξάπλωση της ίωσης.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ επιβεβαίωση πως έχει έντονα συμπτώματα και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν, ενώ σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ υπάρχει ανησυχία μήπως έχουν προσβληθεί οι ποδοσφαιριστές από την «γρίπη της καμήλας»!

Το πρόβλημα, όπως ανέφερε ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός, ίσως οφείλεται στην χρήση των κλιματιστικών, που είναι συνεχής, λόγω των θερμοκρασιών που επικρατούν στη Ντόχα.

Όπως είναι λογικό, υπάρχει μεγάλη ανησυχία εν όψει του τελικού με την Αργεντινή την προσεχή Κυριακή, ενώ ακόμα και με ελαφριά συμπτώματα οι παίκτες απομονώνονται για να περιοριστεί η διασπορά.

«Έχουμε παίκτες με συμπτώματα, προσπαθούμε να τους προστατέψουμε. Όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια, οι οργανισμοί τους είναι καταβεβλημένοι και από τις προπονήσεις» είπε ο Ντεσάμπ.

Αξιωματούχοι Υγείας σε όλο τον κόσμο έχουν προειδοποιήσει τους οπαδούς που επιστρέφουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ για τον κίνδυνο να φέρουν σπίτι τη «γρίπη της καμήλας», μια λοίμωξη του αναπνευστικού που προκαλείται από τον ιό του αναπνευστικού συνδρόμου της Μέσης Ανατολής (MERS).

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X