Μουντιάλ 2022: Το... τρέχει για τελικό ο Μπενζεμά

Γαλλία: Ο Μπενζεμά δεν έβγαλε το πρόγραμμα, ο Ενκουνκού τραυματίστηκε και αποχώρησε
Photo Credits: INTIME

Κάνει το κάτι παραπάνω για να βρεθεί στον τελικό ο Μπενζεμά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είχε περάσει πολύ ώρα από τη λήξη του δεύτερου ημιτελικού στο Μουντιάλ του Κατάρ, που βρήκε τη Γαλλία νικήτρια επί του Μαρόκου και άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι στον τελικό της προσεχούς Κυριακής κόντρα στην Αργεντινή οι «Μπλε» θα έχουν στη σύνθεσή τους και τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Θυμίζουμε πως, ο Μπενζεμά είχε τραυματιστεί πριν από τη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είχε αποχωρήσει από την αποστολή και ο Ντεσάμπ δεν τον αντικατέστησε.

Και τώρα είναι εξαιρετικά πιθανό ο Μπενζεμά να επιστρέψει για να αγωνιστεί στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε, μάλιστα, στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Μαρόκου και η απάντηση που δεν έδωσε αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Προτιμώ να πάμε στην επόμενη ερώτηση» είπε ο Ντεσάμπ.

Ο Μπενζεμά έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και είχε αρχίσει προπονήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που του δίνει την άδεια να ταξιδέψει ξανά στο Κατάρ για να είναι και αυτός παρών στο μεγάλο ραντεβού.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X