Γέμισε σχολικές φωνές η Ακαδημία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Γέμισε σχολικές φωνές η Ακαδημία της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Γέμισε σχολικές φωνές η Ακαδημία της ΑΕΚ, η οποία φιλοξένησε την έκτη τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδας που ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν λειτουργεί μόνο ως αθλητικό «σχολείο», αλλά και ως κέντρο μάθησης. Οχι μόνο για τα παιδιά που είναι εγγεγραμμένα σε αυτήν, αλλά και γι’ αυτά που κατά καιρούς την επισκέπτονται.

Στο πλαίσιο αυτή της «αποστολής» της, η Ακαδημία της ΑΕΚ φιλοξένησε την έκτη τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδας, η οποία ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της. Πραγματοποιήθηκε διαδραστική παρουσίαση-ενημέρωση από την Αθλητική Ψυχολόγο κα Φρόσω Πατσού σε συνεργασία με τον Αθλητικό Διευθυντή της Ακαδημίας ΑΕΚ κ. Ηλία Κυριακίδη, με θεματικό άξονα τους κανόνες και την εφαρμογή τους, την υπευθυνότητα, την ομαδικότητα, την ενσυναίσθηση, τη βία και την επιθετικότητα. Ολα τα θέματα αναλύθηκαν ξεχωριστά και προσαρμόστηκαν στο σχολικό πλαίσιο, ώστε η παρουσίαση αυτή να έχει βιωματικό χαρακτήρα.

Το πρόγραμμα, όμως, είχε και αγωνιστική δράση. Ο κ. Κυριακίδης και ο προπονητής τερματοφυλάκων των ομάδων Κ17 και Κ14 κ. Θανάσης Παρασχούδης οργάνωσαν ένα παιχνίδι που στόχο είχε την ενδυνάμωση των παιδιών σε επίπεδο αντίληψης, ετοιμότητας, συνεργασίας και αντίδρασης, αλλά και ελεύθερο παιχνίδι στο χώρο του γηπέδου της Ακαδημίας. Η αλληλεπίδραση που αναπτύχθηκε μεταξύ των παιδιών και των υπευθύνων της Ακαδημίας ήταν ευχάριστη όσο και ωφέλιμη.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X