«Επτάρα» ΟΦΗ σε φιλικό επί του Ιωνικού!

«Επτάρα» ΟΦΗ σε φιλικό επί του Ιωνικού!
Photo Credits: INTIME

Ο ΟΦΗ διέλυσε σε φιλικό με 7-0 τον Ιωνικό με τους Κρητικούς να δείχνουν πανέτοιμοι για το ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με πλουραλισμό επιλογών, νέες ιδέες στο παιχνίδι του και τρομερή διάθεση ο ΟΦΗ έδειξε ότι είναι πανέτοιμος ενόψει Ατρομήτου κερδίζοντας τον Ιωνικό με 7-0.

Στο φιλικό  Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε τον ΟΦΗ με τον Μανδά κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα παρέταξε τριάδα με Βούρο, Διαμαντή, Πασαλίδη και στα άκρα τους Λάρσον, Μαρινάκη. Στην μεσαία γραμμή ξεκίνησαν οι Μπαλογιάννης, Στάικος και Ντιουσέ με τον Τοράλ πίσω από τον Ντίκο.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι σκοράροντας στο 4’ με την προβολή του Ντίκο μετά από την εξαιρετική ασίστ του Μπαλογιάννη. Στο 18’ ο Ντιουσέ έκανε το 2-0 με ένα φανταστικό γκολ εκτός περιοχής, ενώ στο 40’ ο Λάρσον πέτυχε το τρίτο γκολ του ΟΦΗ μετά από τον πολύ ωραίο συνδυασμό των Μπαλογιάννη, Τοράλ και Ντίκο. Ο ΟΦΗ ήταν απειλητικός σε όλο το ματς, έβγαζε πολύ καλές συνεργασίες και δεν άφησε τον Ιωνικό να κάνει το παιχνίδι του.

Στο πρώτο ημίχρονο υπήρξαν και λίγα λεπτά με ένταση στο ΒΑΚ, με τον Βαλεριάνο να «ζητάει τον λόγο» από τον Λάρσον σε ένα μαρκάρισμα και τους δύο πάγκους να εμπλέκονται, όμως τα πνεύματα ηρέμησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μπήκε με τον ίδιο τρόπο, με τον Λάρσον να σκοράρει δεύτερη φορά με την τρίτη προσωπική ασίστ του Μπαλογιάννη για να κάνει το 4-0.

Στη συνέχεια ο Νταμπράουσκας πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, όπως και ο Σπανός από τους φιλοξενούμενους, με τον Γκερέρο να μπαίνει στο 74’ και μέσα σε δέκα λεπτά να πετυχαίνει δύο γκολ για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 6-0. Ο Ισπανός έφερε την μπάλα στο αριστερό από το ύψος της περιοχής, έκανε το σουτ και «έγραψε» το 5-0 στο 75’, ενώ εκμεταλλευόμενος την ασίστ του Μπουζούκη, ο ίδιος παίκτης έκανε το 6-0 μέσα από την περιοχή στο 84’. Γκολ βρήκε και ο Περέα, ο οποίος με κεφαλιά έκανε το 7-0 στο 88’.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X