Chaos: Τελικά τι συνέβη με το ελληνικό supercar που περίμεναν να δουν όλοι; (VIDEO)

Chaos: Τελικά τι συνέβη με το ελληνικό supercar που περίμεναν να δουν όλοι; (VIDEO)

Όχι και τόσο καλά τα νέα για το ελληνικό super car

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θεωρητικά από την προηγούμενη άνοιξη θα έπρεπε να παρακολουθήσουμε την επίσημη παρουσίαση του Chaos. Του αυτοκινήτου που εμφανίστηκε σχεδόν από το πουθενά ως το πλέον φιλόδοξο πρότζεκτ της αυτοκινητοβιομηχανίας, με… άρωμα Ελλάδας μάλιστα, άλλα μάλλον παραμένει στα χαρτιά.

Η τελευταία φορά που υπήρξε οποιαδήποτε αναφορά στο μυθικό hyper car ήταν πριν από  μήνες, γεγονός που κάνει όσους από την αρχή διατύπωσαν έντονες αμφιβολίες για αυτό να αισθάνονται ως τώρα δικαιωμένοι για τον σκεπτικισμό με τον οποίο υποδέχτηκαν εκείνες τις πρώτες ανακοινώσεις πριν από τρία χρόνια.

Τότε τα… νερά της βιομηχανίας είχαν ταραχτεί από όσα υποστήριζε το γκρουπ Spyros Panopoulos Automotive το οποίο έκανε λόγο για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενός αυτοκινήτου που θα κατέρριπτε κάθε ρεκόρ. Σύμφωνα με αυτά που έβγαιναν στην δημοσιότητα, το Chaos θα ήταν έτοιμο και απολύτως λειτουργικό, σε τέτοιο βαθμό ώστε να επιχειρήσει να καταρρίψει το ρεκόρ ταχύτητας για αυτοκίνητο παραγωγής. το ρεκόρ επιτάχυνσης από στάση στο τέταρτο του μιλίου, δηλαδή στα 402 μέτρα, αλλά και το ρεκόρ ταχύθτερου γύρου στην περίφημη «Πράσινη Κόλαση» του Nurburgring.

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ!

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X