Κύπελλο Ελλάδος: Ανοίγει η αυλαία για τους «16» με τρία παιχνίδια

ΕΠΟ: «Κάναμε λάθος, η κλήρωση του 1ου γύρου του Κυπέλλου θα επαναληφθεί»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις αναμετρήσεις ανοίγουν το πρόγραμμα για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με τη συμμετοχή όλων των “μεγάλων” πλέον συνεχίζεται το Κύπελλο Ελλάδας και η αυλαία ανοίγει απόψε με τρεις αναμετρήσεις σε Σέρρες, Λαμία και Καλαμάτα. Σημειώνεται ότι οι αγώνες είναι διπλοί κι από φέτος δεν υφίσταται ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι μεταξύ του Απόλλωνα Παραλιμνίου και του Αγίου Νικολάου (14:00, Cosmote Sport1), το οποίο εκ των πραγμάτων θα έχει ιστορικό χαρακτήρα, αφού όποιος κι αν περάσει, θα γίνει η πρώτη ομάδα Γ’ Εθνικής που θα συμμετάσχει στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στις 15:00 (Cosmote Sport2) ο ΠΑΟΚ μετά από διάλειμμα ενός μήνα επιστρέφει στη δράση, θέλοντας να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, φιλοξενούμενος από την Καλαμάτα (SL 2), η οποία στον προηγούμενο γύρο έκανε τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε τον Παναιτωλικό στα πέναλτι.

Το σημερινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Λαμίας απέναντι στην Καλλιθέα (18:00, Cosmote Sport1). Επίσημο ντεμπούτο για τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο των Φθιωτών κόντρα στην εξαιρετικά φιλόδοξη ομάδα του Σίμου, που φέτος έχει βλέψεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X