Μουντιάλ 2022: 24 εργάτες έπαιξαν με θρύλους του ποδοσφαίρου και διαιτητή τον Ινφαντίνο!

Μουντιάλ 2022: 24 εργάτες έπαιξαν με θρύλους του ποδοσφαίρου και διαιτητή τον Ινφαντίνο!
Photo Credits: INTIME

Μοναδική εμπειρία για τους εργάτες που δούλεψαν στα εργοτάξια του Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να μην είχαμε κάποιο επίσημο παιχνίδι τις τελευταίες δύο μέρες στο Μουντιάλ του Κατάρ, ωστόσο η FIFA, βρήκε την ευκαιρία να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ζωής σε 24 εργάτες που εργάζονται στα εργοτάξια του Κατάρ, καθώς αναμετρήθηκαν με 24 θρύλους του ποδοσφαίρου.

Οι εργαζόμενοι είχαν συμμετάσχει σε έργα που αφορούσαν τα οκτώ υπερσύγχρονα στάδια και τους 42 χώρους προπόνησης, και επιλέχθηκαν με βάση το πάθος τους για το ποδόσφαιρο, τη συμμετοχή τους στα κοινοτικά προγράμματα ποδοσφαίρου και την προηγούμενη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Εργαζομένων – ένα ετήσιο τουρνουά που διοργανώνεται από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κατάρ για όλους όσους εργάζονται στη χώρα.

Από πλευράς των θρύλων του ποδοσφαίρου μεταξύ άλλων συμμετείχαν οι Μάρκο Ματεράτσι, Ρομπέρτο Κάρλος, Καφού, Γιούρι Τζορκάεφ, Κλάαρενς Ζέεντορφ και Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Οι δύο ομάδες έπαιξαν δύο 30λεπτα και διαιτητής ήταν ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Ο Τζον Τέρι δήλωσε μεταξύ άλλων αμέσως μετά το ματς: «Είναι μια υπέροχη ιδέα από τη FIFA να ανταποδώσει μερικούς από τους εργαζόμενους που έχουν κάνει τόση σκληρή δουλειά σε αυτά τα φανταστικά γήπεδα. Το να ανοίξει τα γήπεδα και να το δουν δωρεάν, ήταν επίσης φανταστικό. Ήταν θαυμάσιο που ήρθαν και έπαιξαν μαζί μας, αλλά και για εμάς που τους συναντήσαμε. Σαν πρώην ποδοσφαιριστές είναι πάντα ωραίο να ζούμε τέτοιες στιγμές».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X