Ακόμα και τα ποδήλατα της Lamborghini είναι πανάκριβα

Ακόμα και τα ποδήλατα της Lamborghini είναι πανάκριβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν είχε προκύψει για πρώτη φορά το σενάριο της Huracan Sterrato, έμοιαζε με πρωταπριλιάτικο αστείο. Μία Lamborghini για… περιπέτειες εκτός δρόμου; Κι όμως, να που η ιταλική εταιρεία την παρουσίασε με κάθε επισημότητα και σκοπεύει να δημιουργήσει 1499 κομμάτια!

Όμως αν κάποιος είναι τύπος που μπορεί να αγοράσει ένα τέκνο της Σαντ’ Άγκατα και επιλέγει να το πάρει σε έκδοση κατά 4.4 εκατοστών υπερυψωμένη και με ειδικά προστατευτικά πάνελ ώστε να βγαίνει σε χωματόδρομο, τότε σίγουρα είναι περιπετειώδης τύπος.

Και σε αυτούς στοχεύει η Lamborghini και με το Exploro RaceMax X Huracan Sterrato! Ένα εντυπωσιακό gravel bike που δημιουργήθηκε από κοινού με την 3T και έρχεται να συμπληρώσει το εξωτερικό off-roader.Ακόμα και τα ποδήλατα της Lamborghini είναι πανάκριβα

Είναι κι αυτό σε Verde Gea περιτύλιγμα, εντυπωσιακό σε σχεδιασμό και αρκετά καλούδια που το κάνουν να ξεχωρίζει: χερούλια Apto Stealth, πιρούνια Fango RaceMax, φρένα Sram Red, ανθρακονήματα παντού αλλά και λάστιχα 700c Pirelli Cinturato Gravel M!

Ένα πλήρες πακέτο που θα προσφέρεται σε τέσσερα μεγέθη πλαισίου και σε τιμή… ευκαιρία, περί τα 15 χιλιάδες ευρώ!

Το Exploro RaceMax X Huracan Sterrato είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία και οι παραδόσεις του θα αρχίσουν τον προσεχή Μάρτιο.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X