Μουντιάλ 2022: Για το καλοκαίρι πάει η πώληση του Άμραμπατ από την Φιορεντίνα

Μουντιάλ 2022: Για το καλοκαίρι πάει η πώληση του Άμραμπατ από την Φιορεντίνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Όρνσταϊν του Athletic, ο Σοφιάν Αμραμπάτ δεν αναμένεται να μετακινηθεί στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο, αλλά η υπόθεση της πώλησής του θα πάει για το καλοκαίρι.

Ο 26χρονος Μαροκινός μέσος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στο Μουντιάλ του Κατάρ και ταυτόχρονα το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Ο Σοφιάν Αμραμπάτ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 με την Φιορεντίνα ενώ υπάρχει και μία οψιόν ανανέωσης στην μεταξύ τους συμφωνία για άλλον ένα χρόνο.

Οι «βιόλα», παρά το πολύ καλό τάιμινγκ, δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν στο μεταγραφικό παράθυρο που ανοίγει από 1η Γενάρη, αφού θέλουν να διατηρήσουν τον παίκτη στις τάξεις του μέχρι το καλοκαίρι. Τότε θα μένει μόλις ένα χρόνος στο συμβόλαιό του και θα είναι η ώρα να πουληθεί, με την ιταλική ομάδα να θέλει να αποκομίσει τουλάχιστον τα χρήματα που πλήρωσε στην Ελλάς Βερόνα για να τον πάρει. Ουσιαστικά ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για 20+ εκατ. ευρώ, αφού είχαν πληρώσει 19,5 εκατ. για να τον κάνουν δικό τους.

Εξάλλου τώρα τον χειμώνα αναμένεται να φτάσουν προσφορές μόνο από τα χαμηλά στρώματα της Premier League, που δεν είναι πιθανό να πείσουν τον Άμραμπατ να μετακομίσει εκεί. Πέρυσι τον χειμώνα τον ήθελε πάρα πολύ ο Αντόνιο Κόντε στην Τότεναμ, αλλά τελικά μπόρεσε να πάρει τον Μπεντακούρ και τον άφησε στην άκρη.

Οι πιο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που εξετάζουν την περίπτωσή του θέλουν να περιμένουν να δουν την απόδοσή του και μετά το τουρνουά για να βεβαιωθούν πως δεν ήταν ένα «πυροτέχνημα» μιας διοργάνωσης. Ίσως μπορούσαν να σκεφτούν την απόκτησή του με κάποια deal με μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς, όμως αυτό δεν θα έπειθε με τίποτα την Φιορεντίνα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X