Νέο «διπλό» κορυφής για την ΑΕΚ- Νίκησε με 5-3 τον Πήγασο στην Αγία Παρασκευή

Νέο «διπλό» κορυφής για την ΑΕΚ- Νίκησε με 5-3 τον Πήγασο στην Αγία Παρασκευή

Μια ακόμη νίκη πέτυχε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νικήτρια από μια ακόμη δύσκολη έδρα έφυγε η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ η οποία επικράτησε με 5-3 του Πήγασου Αγίας Παρασκευής για την 9η αγωνιστική της Futsal League.

Η «Ένωση» πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, όπου και ισοβαθμεί με τον Δούκα.

Η ομάδα του Άγγελου Εμμανουηλίδη αν και προηγήθηκε με 2-0 στις αρχές του πρώτου μέρους δέχτηκε δύο γκολ στη συνέχεια με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάνε ισόπαλες 2-2 στα αποδυτήρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε ταχύτητα και πέτυχε τρία γκολ τα οποία και της έδωσαν τη νίκη ενώ είχε και δύο δοκάρια στο παιχνίδι.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, μόλις στο 3′, ο Βιτίνιο άνοιξε το σκορ. Στο 6′, ο Αδαμόπουλος από κοντά έκανε το 0-2. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεσή τους και μείωσαν σε 1-2 στο 10′. Ακολούθησε ένα ακόμα γκολ από τον Πήγασο, το οποίο ακυρώθηκε από τους διαιτητές για παράβαση. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί τη δίλεπτη αποβολή των γηπεδούχων και τελικώς στο 16′, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ισοφάρισε σε 2-2.

Ντέρμπι για γερά νεύρα ήταν το β’ ημίχρονο, με τους «κιτρινόμαυρους» να κυνηγούν το τρίτο γκολ. Ο Μάνος είδε τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε δύο διαδοχικές προσπάθειες, στο 31′ και το 32′. Τελικά, ο Παπακώστας ήταν αυτός που βρήκε δίχτυα στο 33′, με το γκολ να πανηγυρίζεται έξαλλα. Ακολούθησαν δύο γκολ ακόμα από Βούλετιτς και Βιτίνιο, για το 2-5, ενώ χάθηκαν τουλάχιστον 2 ακόμα μεγάλες ευκαιρίες. Οι γηπεδούχο το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 3-5.

Πήγασος Αγ. Παρασκευής – ΑΕΚ 3-5

Σκόρερς: Βιτίνιο (2), Αδαμόπουλος, Παπακώστας, Βούλετιτς

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X