Μέσι: «Ο Ντιέγκο μας βλέπει από τον Παράδεισο...»

Μέσι: «Ο Ντιέγκο μας βλέπει από τον Παράδεισο...»
Photo Credits: INTIME

O Λιονέλ Μέσι μίλησε για τον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο μετά τον προημιτελικό, που βρήκε την «αλμπισελέστε» νικήτρια στα πέναλτι με 4-3 (κ.α. και παρ. 2-2), ο Λιονέλ Μέσι, μίλησε για τον σπουδαίο και αείμνηστο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Αναλυτικά:

«Ο Ντιέγκο μας βλέπει από τον Παράδεισο. Μας «σπρώχνει» και ελπίζω αυτό, να συνεχισθεί μέχρι το τέλος. Ηταν ένας υπέροχος αγώνας, πολύ δύσκολος. Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι. Εχουμε μια μεγάλη ομάδα, αλλά υποφέραμε πάρα πολύ και δεν το αξίζαμε. Προηγηθήκαμε 2-0 και παίξαμε με τον σωστό τρόπο. Ο αντίπαλος, προσπάθησε με μακρινές μπαλιές και με «ψηλά κορμιά» στην περιοχή μας. Ισοφάρισαν και καταλήξαμε να… πονάμε. Ομως, είμαστε στους ημιτελικούς και αυτό θέλαμε. Η ισοφάρισή τους μου φάνηκε πολύ άδικη. Προήλθε από ένα ελεύθερο λάκτισμα που δεν υπήρχε, νομίζω. Αλλά εντάξει, ο διαιτητής ήταν έτσι σε όλο το παιχνίδι. Ηταν πραγματικά εναντίον μας. Οταν ο Λαουτάρο σκόραρε το πέναλτι, η χαρά ήταν απερίγραπτη. Επειδή υποφέραμε, γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X