Μουντιάλ 2022 - Σάουθγκεϊτ: «Μόνο με ομαδική δουλειά θα σταματήσουμε τον Εμπαπέ»

Μουντιάλ 2022 - Ρεγκραγκί: «Θα χαιρόμουν εάν δεν έπαιζε ο Ρονάλντο»
Photo Credits: INTIME

Στον τρόπο με τον οποίο θα περιορίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ, στάθηκε ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμάζεται για το ματς της Αγγλίας με τη Γαλλία, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενώ σε δηλώσεις του πριν το ματς στάθηκε στον σταρ των «Μπλε», Κιλιάν Εμπαμπέ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Γουόκερ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς τα τελευταία έξι χρόνια. Ο Κάιλ είναι έτοιμος. Φυσικά, μιλάμε για έναν από τους αντιπάλους, αλλά παίζουμε με τη Γαλλία που είναι συνολικά μια φανταστική ομάδα.

Γνωρίζουμε την ποιότητα ολόκληρης της ομάδας. Ο Ντιντιέ Ντεσάν δημιούργησε μια ομάδα που είναι πιο δυνατή από τα άτομα. Αυτό είναι μεγάλη τιμή για αυτόν, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε στο καλύτερο επίπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Πρέπει να δουλέψουμε συλλογικά για να σταματήσουμε έναν τέτοιο παίκτη. Πρέπει να δουλέψουμε σε όλες τις ζώνες του γηπέδου, για να βεβαιωθούμε πως υπάρχει καλή κάλυψη και υποστήριξη για κάθε παίκτη στον αγωνιστικό χώρο. Είναι τόσο απλό».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X