Μοναδικός Πελέ απάντησε στον Εμπαπέ: «Θα χαρώ να σε δω να σπας ένα ακόμα από τα ρεκόρ μου»

Μοναδικός Πελέ απάντησε στον Εμπαπέ: «Θα χαρώ να σε δω να σπας ένα ακόμα από τα ρεκόρ μου»
Photo Credits: INTIME

Με τον καλύτερο τρόπο απάντησε στον Εμπαπέ ο Πελέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ μέσω του Twitter, ευχήθηκε να γίνει καλά ο Πελέ, ο οποίος δίνει ακόμα μια μάχη για την ζωή του, με τον Βραζιλιάνο θρύλο του ποδοσφαίρου να απαντάει επίσης μέσω ενός Tweet, εκφράζοντας την ευχή να σπάσει και άλλα δικά του ρεκόρ.

Η Βραζιλία, δίνει την μάχη της να ανέβει ξανά στην κορυφή του κόσμου στο Μουντιάλ του Κατάρ, ύστερα από 20 χρόνια. θέλοντας να… ράψει το έκτο αστέρι στην φανέλα της. Ο κόσμος όμως, έχει το μυαλό του και στον Πελέ, ο οποίος δίνει μάχη για την ζωή του στο νοσοκομείο. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε, οι ποδοσφαιριστές της «Σελεσάο» ύψωσαν πανό για εκείνον στην αναμέτρηση με την Κορέα.

Στο πλευρό του Πελέ, στάθηκε και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θέλησε να δείξει την στήριξη του μέσω Twitter, με τον, με τον βραζιλιάνο να του απαντά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δείτε το Tweet

Δείτε και την απάντηση του Πελέ

 

«Σε ευχαριστώ Κιλιάν Εμπαπέ. Θα χαρώ να σε δω να σπας ένα ακόμα από τα ρεκόρ μου σε αυτό το Μουντιάλ, φίλε μου», ανέφερε στην ανάρτησή του, ως ένδειξη των ισχυρών δεσμών φιλίας, εκτίμησης και σεβασμού που ενώνει τους δύο άνδρες.

Σημειώνεται πως με τα δύο γκολ του απέναντι στην Πολωνία ο Εμπαπέ έγραψε ιστορία αφού ξεπέρασε το ρεκόρ του Πελέ (7 γκολ) και έγινε εκείνος ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε τελική φάση Μουντιάλ πριν κλείσει τα 24 χρόνια ζωής (9).

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X