Αυγενάκης: 12.000 ευρώ στην ομάδα του αδερφού του - 4.000 ευρώ στους μαραθωνοδρόμους Κρήτης!

Αυγενάκης: 12.000 ευρώ στην ομάδα του αδερφού του - 4.000 ευρώ στους μαραθωνοδρόμους Κρήτης!

Ανεξέλεγκτος συνεχίζει να μοιράζει κρατικό χρήμα σε δικούς του ανθρώπους ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανεξέλεγκτος συνεχίζει να μοιράζει κρατικό χρήμα σε δικούς του ανθρώπους ο Λευτέρης Αυγενάκης. Όπως αποκαλύπτει το SDNA έβγαλε νέο κονδύλι με ΕΚΤΑΚΤΗ επιχορήγηση στον σύλλογο που – κατά διαβολική σύμπτωση – είναι μέλος ο αδελφός του!

Δεν έχει προηγούμενο ο τρόπος που ο υφυπουργός αθλητισμού μοιράζει το κρατικό χρήμα σε φορείς της εκλογικής του περιφέρειας, που είναι το Ηράκλειο, το οποίο καθόλου τυχαία φιλοξενεί τις περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις.

Πρόσφατα έδωσε 12.000 ευρώ ως έκτακτη επιχορήγηση έτους 2022 στον ερασιτέχνη ΟΦΗ, μέλος του ΔΣ του οποίου είναι από τον περασμένο Μάιο ο αδερφός του, Γιώργος Αυγενάκης, ενώ ο ίδιος ο υφυπουργός αθλητισμού από τον περασμένο Μάρτιο ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος.

Χθες λοιπόν, ο Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε καταβολής νέας έκτακτης επιχορήγησης, 4.000 ευρώ, αυτή τη φορά στο “ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΚΡΗΤΗΣ”!

Πριν από λίγες ημέρες όπως διαβάσατε στο SDNA, o υφυπουργός αθλητισμού ενέκρινε για μια ανύπαρκτη διοργάνωση, τους Μεσογειακούς Αγώνες ποσό 1,55 εκατ. ευρώ!

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X