Οι Μεξικανοί μπαίνουν στην… σειρά όσων κάνουν όνειρα για Αλμέιδα

Οι Μεξικανοί μπαίνουν στην… σειρά όσων κάνουν όνειρα για Αλμέιδα
Photo Credits: INTIME

Όνειρα για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Εθνικής από τον Ματίας Αλμέιδα κάνουν στο Μεξικό μπαίνοντας στη σειρά όσων ονειρεύονται τον τεχνικό της ΑΕΚ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μεξικανοί μπαίνουν στην… σειρά όσων κάνουν όνειρα για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

Η Εθνική Μεξικού βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ 2022 και το τέλος του Τάτα Μαρτίνο. Έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN ο «εκλεκτός» επί της παρούσης είναι ο Ματίας Αλμέιδα που όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ είναι ο πιο αγαπημένος Αργεντινός προπονητής στο Μεξικό, καθώς θριάμβευσε στη χώρα με την Τσίβας εμπιστευόμενος μόνο το μεξικανικό ταλέντο, όπως κάνει και τώρα στην ΑΕΚ με τον Ορμπελίν Πινέδα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ESPN, ο Αλμέιδα ακούγεται έντονα για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού των Αζτέκων και μαζί με τον Ιγκνάθιο Αμπρίθ είναι τα δύο φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Τάτα Μαρτίνο που χαρακτηρίζεται ως λάθος η συμφωνία της Ομοσπονδίας προ 4 ετών μαζί του.

Ταυτόχρονα, στο ρεπορτάζ υπογραμμίζεται ότι η εμπειρία του Αλμέιδα τα τελευταία χρόνια θα τον βοηθούσε να έρθει στο Μεξικό και όπως επισημαίνεται «δεν θα ήταν παράλογο να γίνει ο νέος προπονητής της Εθνικής».

Ενώ καταλήγοντας στο ρεπορτάζ επισημαίνεται το τι χρειάζεται για να γίνει ο Αλμέιδα ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού. «Αν η Ομοσπονδία τον αναζητήσι, σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο συμβατικό πρόβλημα», το τελευταίο αναφέρεται στην ΑΕΚ, για να υπογραμμιστεί ότι «η ψήφος του Αμάουρι Βεργκάρα στη συνέλευση των ιδιοκτητών θα ήταν επίσης ένα σημείο υπέρ του Ματίας».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X