Αγγλία: Πρόβλημα με τον Νέκλαν Ράις ενόψει Γαλλίας

Αγγλία: Πρόβλημα με τον Νέκλαν Ράις ενόψει Γαλλίας
Photo Credits: INTIME

Πρόβλημα με τον Ντέκλαν Ράις στην Αγγλία ενόψει του προημιτελικού του Μουντιάλ 2022 με τη Γαλλία.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Ντέκλαν Ράις πραγματοποιήθηκε η σημερινή (7/12) προπόνηση της εθνικής Αγγλίας, τρεις ημέρες πριν τον προημιτελικό του Μουντιάλ 2022 με τη Γαλλία. Σύμφωνα με το επιτελείο των «τριών λιονταριών», ο μέσος της Γουέστ Χαμ είναι άρρωστος, χωρίς να παρέχονται ως τώρα λεπτομέρειες για το είδος της ασθένειας ή τη βαρύτητα των συμπτωμάτων. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ αποτελεί κομβικό κομμάτι στα σχέδια του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις, τόσο στο τελευταίο ματς του ομίλου με την Ουαλία, όσο και στη νοκ-άουτ αναμέτρηση με τη Σενεγάλη.

Ο Αγγλος ομοσπονδιακός καταστρώνει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τους «τρικολόρ» χωρίς να υπολογίζει τον Ραχίμ Στέρλινγκ και τον Μπεν Γουάιτ. Αμφότεροι έχουν επιστρέψει στη Βρετανία, ο πρώτος εξαιτίας της κλοπής που έγινε στο σπίτι του και ο δεύτερος λόγω οικογενειακού προβλήματος. Ο αναπληρωματικός σέντερ φορ Κάλουμ Γουίλσον, ο οποίος αισθάνεται μυϊκές ενοχλήσεις, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X