Νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια (19:30, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης θέλει η ΑΕΚ κόντρα στην Ρέτζιο Εμίλια (19:30, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ρέτζιο Εμίλια σε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Ρέτζιο Εμίλια (Cosmote Sport 4) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Ομίλων του Βasketball Champions League. Ένας αγώνας πάρα πολύ σημαντικός και για τις 2 ομάδες που διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με την ΑΕΚ να έχει ρεκόρ 1-3 και τους Ιταλούς να βρίσκονται στο 2-2, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη, αν θέλει η Ένωση να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για πρόκριση την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Καρσίγιακα. Είναι σημαντικό ότι η Ένωση είχε κερδίσει στον πρώτο αγώνα στην Ιταλία, οπότε εάν ντουμπλάρει τις νίκες της σήμερα θα υπερισχύει σε ισοβαθμίες απέναντι στην Ρέτζιο Εμίλια.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα, αφού εκτός του Μαυροειδή που βρίσκεται εκτός εδώ και καιρό και ο Βασίλης Ξανθόπουλος δεν θα προλάβει να είναι σε τέτοια κατάσταση ώστε να αγωνιστεί. Κομβική θα είναι και η απουσία του Γιάνις Στρέλνιεκς, που ο τραυματισμός του στον αγώνα με τον Προμηθέα θα του στερήσει την συμμετοχή από το τον αποψινό αγώνα. Πάντως, διαθέσιμος θα είναι ο Αϊζάια Μάιλς, που πλέον έχει κάνει αρκετές προπονήσεις με την ομάδα και θα είναι σε καλύτερη κατάσταση από την πρώτη του ολιγόλεπτη συμμετοχή στην Βόννη.

Από την άλλη μεριά η Ρέτζιο Εμίλια έρχεται με υπηρεσιακό προπονητή, αφού ο Ντράγκαν Σάκοτα θα αναλάβει μετά την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, παίζοντας και εκείνη ένα από τα τελευταία της χαρτιά για τις θέσεις που οδηγούν στα play-in.

Στον σημαντικό αυτό αγώνα, η ΑΕΚ θέλει τον κόσμο στο πλευρό της για να μπορέσει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X