Μουντιάλ 2022 - Εκτός εαυτού ο Ετό: Επιτέθηκε με κλωτσιές σε Αλγερινό youtuber! (VIDEO)

Μουντιάλ 2022 - Εκτός εαυτού ο Ετό: Επιτέθηκε με κλωτσιές σε Αλγερινό youtuber! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επίθεση με κλωτσιές σε αλγερινό youtuber από τον Σάμουελ Ετό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο «Stadium 974» βρέθηκε ο Σάμουελ Ετό για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Νότια Κορέα (4-1). Κατά την έξοδο του από το γήπεδο, σημειώθηκε ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας του Καμερούν, το οποίο έχει προκαλέσει…σάλο!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης των Μπαρτσελόνα και Ίντερ, κατεγράφη σε video να επιτίθεται μαινόμενος σε έναν άνδρα, ενώ προηγουμένως τραβούσε φωτογραφίες με τους φανς του. Ο Ετό κυνήγησε τον άνδρα και παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της ασφάλειάς του να τον σταματήσουν, τον χτύπησε.

Ο εν λόγω άνδρας είναι Αλγερινός youtuber, με το όνομα Sadouni FM. Σύμφωνα με «DZ Foot», ο Sadouni FM ρώτησε τον Ετό για τον διαιτητή Μπακαρί Γκασαμά, τον διαιτητή του αγώνα Αλγερία – Καμερούν (1-2) τον περασμένο Μάρτιο, για τον οποίο οι Αλγερινοί είχαν τεράστια παράπονα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X