Μουντιάλ 2022: Αγγλία και Γαλλία θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε φάση νοκ άουτ!

Μουντιάλ 2022: Αγγλία και Γαλλία θα τεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωπες σε φάση νοκ άουτ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει την Αγγλία στα προημιτελικά του Μουντιάλ στο Κατάρ, στην πρώτη τιτανομαχία των δύο ομάδων σε φάση νοκ άουτ σε μεγάλη διοργάνωση.

Οι Άγγλοι και οι Γάλλοι δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωποι σε νοκ άουτ, είτε για το Μουντιάλ, είτε για το Euro, με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές σε φάση ομίλων του Μουντιάλ.

Στις δύο περιπτώσεις που τέθηκαν αντιμέτωπες Αγγλία και Γαλλία σε φάση ομίλων της κορυφαία διοργάνωσης, νικητές αναδείχθηκαν οι Άγγλοι.

Η πρώτη φορά ήταν στο Μουντιάλ του 1966, όταν η Αγγλία επικράτησε 2-0 με δύο γκολ του Ρότζερ Χαντ στο 38′ και 75′, ενώ η δεύτερη φορά ήταν το 1982, όταν τα «τρία λιοντάρια» θριάμβευσαν 3-1, με τον Μπράιαν Ρόμπσον να σημειώνει δύο γκολ (1′, 67′), τους Γάλλους να ισοφαρίζουν προσωρινά με τον Σολέρ (25′) και τον Μάρινερ στο 83′ να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X