Μουντιάλ 2022: Μάχη... λιονταριών με προβάδισμα Αγγλίας, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πολωνίας θέλει η Γαλλία

Μουντιάλ 2022: Μάχη... λιονταριών με προβάδισμα Αγγλίας, να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πολωνίας θέλει η Γαλλία
Photo Credits: INTIME

Τα σημερινά παιχνίδια για το Μουντιάλ 2022 και τη φάση των «16»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζεται η φάση των «16» του Μουντιάλ 2022, εκεί όπου η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σενεγάλη και η Γαλλία κοντράρεται με την Πολωνία.

Στο πρώτο ματς χρονικά της ημέρας, στις 17:00 η Γαλλία με μπροστάρη τον Κιλιαν Εμπαπέ αλλά και τον Ζιρού, έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι δεν μασάνε και δικαίως θεωρούνται από τα φαβορί της διοργάνωσης. Παρόλα αυτά, οι αναπληρωματικοί δεν άρπαξαν την ευκαιρία και ίσως εν μέρει να φάνηκε πως το ροτέισον των Γάλλων είναι συνολικά μικρότερο απ’ όσο νομίζαμε.

Από την άλλη η Πολωνία, πέρασε στους 16 του Παγκόσμιου Κυπέλλου πρώτη φορά από το 1986, μετά το οποίο είχαν ακολουθήσει τρεις συνεχόμενοι αποκλεισμοί στους ομίλους. Για να έρθει η πρόκριση έζησε ένα… θρίλερ την τελευταία αγωνιστική, όμως τα κατάφερε.

Στα αγωνιστικά, ο Ντεσάμπ υπολογίζει εκ νέου σε Τεό Ερναντέζ και Τιράμ, ενώ η Πολωνία δεν έχει προβλήματα να αντιμετωπίσει.

Στο δεύτερο ματς, των «Λιονταριών» της Ευρώπης εναντίων εκείνων της Αφρικής, απόψε βράδυ (21:00, ΑΝΤ1) στο Κατάρ θα παλέψουν με στόχο να πάρουν το εισιτήριο για τους «8», σε μια αναμέτρηση που αναμένεται συναρπαστική, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδειξαν τις αρετές τους κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων.

Η Αγγλία έδειξε την υπεροχή της, σημειώνοντας 9 γκολ στους Ομίλους, κόντρα σε Ουαλία, ΗΠΑ και Ιράν και θέλει να συνεχίσει δυνατά. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Γκάρεθ Σάουγκεϊτ έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην του αμυντικού, Μπεν Γουάιτ, ο οποίος επέστρεψε στο Νησί.

Από την άλλη, η Σενεγάλη πήρε την πρόκριση ως δεύτερη από τον πρώτο όμιλο, περνώντας για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε φάση των «16» ενός Μουντιάλ.

Ο προπονητής της, Αλιού Σισέ, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις τελευταίες μέρες αλλά αναμένεται να παραστεί κανονικά στην αναμέτρηση, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό του μέσο Ιντρισά Γκεγέ, αφού συμπλήρωσε κάρτες, ενώ εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας Κουγιατέ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X