ΑΕΚ: Έπεσαν «κορμιά» στο δίτερμα, τρελάθηκε και ο Αλμέιδα – Υπέροχες συνεργασίες από το τρίγωνο Αραούχο, Φερνάντες, Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Έπεσαν «κορμιά» στο δίτερμα, τρελάθηκε και ο Αλμέιδα – Υπέροχες συνεργασίες από το τρίγωνο Αραούχο, Φερνάντες, Λιβάι Γκαρσία
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δούλεψε πολύ σήμερα στην τακτική μέσα από ένα απαιτητικό και γεμάτο ένταση δίτερμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρωί ο Ματίας Αλμέιδα κράτησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο για έξτρα δουλειά στο γυμναστήριο.

Ο Αργεντίνος κόουτς της Ένωσης είχε τονίσει στους παίκτες ότι θα μείνουν στο ξενοδοχείο για να δουλέψουν σε συγκεκριμένους τομείς και να μην επιβαρυνθούν έξτρα στο βαρύ γήπεδο, αλλά τους ήθελε το απόγευμα… 100% συγκεντρωμένους στο τακτικό κομμάτι και στην ένταση. Και έτσι έγινε. Το απόγευμα αφού έγιναν οι πρώτες ασκήσεις ενεργοποίησης με ένταση και ταχύτητα, ο Ματίας Αλμέιδα χώρισε τους παίκτες σε 8 ομάδες για να παίξουν δίτερμα σε μεγάλο χώρο (όχι όλο το γήπεδο).

Η μία ομάδα με τα ροζ απαρτιζόταν από: Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, Μουκουντί-Μήτογλου στόπερ, Γιόνσον κόφτη, Μάνταλο επιθετικό χαφ, αριστερά τον Παρρά και δεξιά τον Φερνάντες, με τον Αραούχο να κινείται κοντά στον φορ Λιβάι Γκαρσία. Η ομάδα με τα λευκά είχε τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Ραντόνια-Ντάικο στα στόπερ, τον Φράνσον με τον Μουστακόπουλο στα χαφ, δεξιά τον Ρότα, αριστερά τον Σιντιμπέ και τον Φαν Βέερτ κοντά στον Κοσίδη.

Οι μάχες έδιναν και έπαιρναν, ο Αλμέιδα με ικανοποίηση έβλεπε όλους τους παίκτες του να πιέζουν σε κάθε χώρο και να βάζουν τα πόδια τους στη φωτιά και επιβράβευε συχνά όλους τους παίκτες.

Η ομάδα με τα ροζ ξεχώρισε πάντως ελέω της εξαιρετικής συνεργασίας που είχε το τρίγωνο Αραούχο-Φερνάντες-Γκαρσία προς τη δεξιά πλευρά του γηπέδου. Με πολλά 1-2, συνεργασίες που έφεραν φάσεις και γκολ. Και βεβαίως τον Αραούχο να είναι πρώτος και πάλι στο πρέσινγκ και στην προσπάθεια ανάκτησης της μπάλας.

ΑΕΚ: Έπεσαν «κορμιά» στο δίτερμα, τρελάθηκε και ο Αλμέιδα – Υπέροχες συνεργασίες από το τρίγωνο Αραούχο, Φερνάντες, Λιβάι Γκαρσία

Τα γκολ στο δίτερμα της ΑΕΚ

Ο Λιβάι Γκαρσία αρχικά έβαλε 2 γκολ γρήγορα με 2 ασίστ του Αραούχο, ενώ συνέχισαν το σκοράρισμα Παρράς και Μάνταλος. Η ομάδα με τα λευκά αντέδρασε όμως. Κοσίδης, Ρότα, αυτογκόλ Μήτογλου και Μουστακόπουλος έφεραν το ματς στα ίσια και στο 2ο ημίχρονο… ξέσπασαν οι ροζ. Το γκολ του διτέρματος πέτυχε ο Φερνάντες. Ο Αθανασιάδης με βολέ βρήκε τον Γκαρσία, αυτός με το στήθος πάσαρε αμέσως στον Φερνάντες που έκανε διαγώνια κίνηση, τσίμησε την μπάλα και απέναντι στον Στάνκοβιτς με υπέροχο πλασέ σκόραρε. Και συνεχώς οι τρεις στην επίθεση, συν τον Μάνταλο που υποστήριξε από τον άξονα όλο αυτό με θετικές ενέργειες, απειλούσαν την αντίπαλη εστία. Ωστόσο, σε μία αντεπίθεση, ο Ρότα έβγαλε υπέροχη κάθετη μπαλιά από την άμυνα στον Φαν Βέερτ και ο Ολλανδός εκτέλεσε τον Αθανασιάδη.

Το δίτερμα είχε ένταση και παλμό, αλλά και συμπεράσματα. Αυτά είναι ότι ο Φερνάντες επιλέχθηκε για την θέση δεξιά στην επίθεση, με τον Μάνταλο να κινείται πίσω από τον Αραούχο στον άξονα. Κάτι που αναμένεται να δούμε και στο φιλικό της Κυριακής ως διάταξη.

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X