Μπουσκέτς: «Δεν διαλέξαμε αντίπαλο»

Μπουσκέτς: «Δεν διαλέξαμε αντίπαλο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκάθαρος ο Σέρχιο Μπουσκέτς με το πέρας του αγώνα της Ισπανίας με την Ιαπωνία επεσήμανε πως οι Ίβηρες προσπάθησαν για την πρώτη θέση και δεν μπήκαν στη διαδικασία να επιλέξουν αντίπαλο.

Ο Ισπανός χαφ μιλώντας με το πέρας του αγώνα είπε: «Δεν επαναπαυόμαστε. Οι παίκτες της Ιαπωνίας έκλεισαν πολύ καλά τους χώρους μεταξύ των γραμμών και ήταν πολύ δύσκολο να συνδεθούμε και να δημιουργήσουμε κίνδυνο. Ξέραμε ότι θα ήταν έτσι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη και, τώρα, να περάσουμε στα προημιτελικά.

Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να διαλέξουμε αντίπαλο. Θέλαμε να κερδίσουμε και να είμαστε πρώτοι. Κανείς δεν εγγυάται ότι θα είναι πιο εύκολο ή πιο δύσκολο. Δεν θέλαμε να συμβεί αυτό, πρόθεσή μας ήταν να κερδίσουμε. Για να συνεχίσουμε, έχουμε τη φάση των «16» με το Μαρόκο, που θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X