Αλμέιδα: «Να βλέπετε όλο το γήπεδο, όλες τις επιλογές σας για πάσα»

Αλμέιδα: «Να βλέπετε όλο το γήπεδο, όλες τις επιλογές σας για πάσα»
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε το απόγευμα και με μίνι δίτερμα στην προπόνηση στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προετοιμάζεται στην Ολλανδία και το Μπουργκ Χάαμστεντε, με τον Ματίας Αλμέιδα να εστιάζει στο πρέσινγκ, αλλά να προσπαθεί να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι πρέπει να εκμεταλλεύονται όλο το γήπεδο και όλες τις επιλογές που έχουν για πάσα και να μην… εγκλωβίζονται.

Αυτό ουσιαστικά είπε σήμερα στο μίνι δίτερμα στην προπόνηση, όπου χώρισε σε δύο ομάδες τους ποδοσφαιριστές του. Αυτές ήταν: Μήτογλου, Μάνταλος, Φερνάντες, Φράνσον, Ρότα και Λιβάι Γκαρσία – Μουκουντί, Κοσίδης, Ραντόνια, Γιόνσον, Αραούχο, Μουστακόπουλος.

Τα γκολ του διτέρματος έβαλαν: Μουστακόπουλος (2), Γιόνσον, Κοσίδης (2), Ντάικο (ήταν μπαλαντέρ), Μάνταλος, Αραούχο, Φερνάντες, Ραντόνια (2).

Ο Αλμέιδα φώναζε συνεχώς στο δίτερμα, ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του και στο τέλος τους ζήτησε να ξεκουραστούν σωστά απόψε διότι υπήρχε επιβάρυνση.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X