Αλμέιδα στα πιο… σκληρά του: Η άσκηση για πρέσινγκ που ξεθέωσε τους παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO)

Αλμέιδα στα πιο… σκληρά του: Η άσκηση για πρέσινγκ που ξεθέωσε τους παίκτες της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η δουλειά του Ματίας Αλμέιδα με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο απαιτητικό πρέσινγκ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πρέσινγκ είναι το κυρίαρχο όπλο του αγωνιστικού σχεδίου του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ και αυτό φροντίζει να δουλεύει πολύ και να εξελίσσει και στην χειμερινή προετοιμασία στο Μπουργκ Χάαμσεντε.

Ο Αργεντίνος προπονητής της Ένωσης και σήμερα στο ξεκίνημα της προπόνησης φρόντισε λοιπόν για να δουλέψει ξανά – όπως κάθε μέρα – πάνω σε αυτόν τον τομέα. Και εφάρμοσε την πιο απαιτητική άσκηση για τους «κιτρινόμαυρους». Οι παίκτες λοιπόν χωρισμένοι σε γκρουπ ανά δύο, περνούσαν από τρία τετράγωνα. Εκεί τους περίμεναν 4 αντίπαλοι και έπρεπε να πρεσάρουν. Όταν κέρδισαν, πήγαιναν τρέχοντας στο επόμενο τετράγωνο. Όσα περισσότερα τετράγωνα κέρδιζαν… πίστες. Και όλο αυτό πρέπει να γίνει μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Οι μάχες ήταν ομηρικές, το δίδυμο Φερνάντες-Μουκουντί και Ρότα-Μήτογλου τα πήγαν καλά, όπως και αυτό τον Ντάικο-Ραντόνια, αλλά τελικά κέρδισε αυτό των Μάνταλου-Αραούχο. Ο Αλμέιδα είχε δεσμευτεί ότι το δίδυμο που θα κερδίσει θα μπορεί να φύγει για το ξενοδοχείο. Μόλις λοιπόν το δίδυμο των captain κέρδισε, ο Μάνταλος έτρεξε να προλάβει να φύγει (αστειευόμενος), αλλά τελικά… επέστρεψε όταν το προπονητικό τιμ του φώναζε «Πέτρο σε χρειαζόμαστε, μείνε!». Και όλο αυτό μέσα σε μία πολύ εύθυμη ατμόσφαιρα για όλους, αλλά παράλληλα είχαν… ξεθεωθεί καθώς η συγκεκριμένη άσκηση είναι ότι πιο απαιτητικό εφαρμόζει ο Αλμέιδα στις προπονήσεις του.

Δείτε τα χαρακτηριστικά VIDEO του enwsi.gr από την άσκηση του Αλμέιδα:

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X