Εντίνιο: «Με τον Σάντος μπορούμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ - Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα»

Εντίνιο: «Με τον Σάντος μπορούμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ - Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Για την ξέφρενη πορεία της Πορτογαλίας στο Μουντιάλ του Κατάρ και την αγάπη που έλαβε στην Ελλάδα μίλησε ο Εντίνιο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθησή του πως η Πορτογαλία με τον Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι μπορεί να φτάσει μέχρι και στην κατάκτηση του Μουντιάλ, εξέφρασε ο Εντίνιο, ο οποίος πλέον βγάζει το…«ψωμί» του ως σχολιαστής στην Πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Εντίνιο ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε ως επαγγελματίας για 22 χρόνια σκοράροντας περισσότερα από 100 γκολ, αφήνοντας το ποδοσφαιριστό του στίγμα και στην Ελλάδα με τη φανέλα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση πριν από λίγους μήνες έχοντας περάσει από Πορτογαλία, Ισπανία, Ελλάδα, Τουρκία, ενώ έφτασε στο σημείο να εκπροσωπήσει την εθνική Πορτογαλίας 6 φορές σημειώνοντας 3 γκολ.

Ο παλαίμαχος φορ πλέον ακολουθεί καριέρα τηλεσχολιαστή στο συνδρομητικό κανάλι της πορτογαλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (Canal 11) καταγράφοντας όσα συμβαίνουν στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Εντίνιο

 

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X