Εδώ θα δώσει η ΑΕΚ το φιλικό με την Σερένγκ την Κυριακή (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Εδώ θα δώσει η ΑΕΚ το φιλικό με την Σερένγκ την Κυριακή (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε εικόνες και βίντεο από το γήπεδο που θα γίνει το φιλικό της ΑΕΚ στην Ολλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ την Κυριακή στις 12:00 (ώρα Ολλανδίας – 13:00 ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει την βελγική Σερένγκ σε φιλικό παιχνίδι.

Το φιλικό θα διεξαχθεί μεσημέρι λόγω καιρικών συνθηκών και σκότους στην Ολλανδία από το απόγευμα, ενώ ο αρχικός προγραμματισμός ανέφερε ότι θα είχε διάρκεια 45 λεπτών.

Τελικά το φιλικό θα έχει διάρκεια 90 λεπτών. Κάτι που σημαίνει ότι σε αυτό το διάστημα, ο Ματίας Αλμέιδα θα κληθεί να δει την εικόνα των παικτών που έχει μαζί του σε δύο ημίχρονα.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV.

Υπενθυμίζεται ότι θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της FC de Westhoek, στις οποίες κάνει προπονήσεις η ΑΕΚ, οπότε δεν θα υπάρξει μετακίνηση για την ομάδα. Το γήπεδο είναι δίπλα εκεί που κάνει προπόνηση η Ένωση, ενώ δεν έχιε εξέδρες.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας:

Εδώ θα δώσει η ΑΕΚ το φιλικό με την Σερένγκ την Κυριακή (ΦΩΤΟ-VIDEO) Εδώ θα δώσει η ΑΕΚ το φιλικό με την Σερένγκ την Κυριακή (ΦΩΤΟ-VIDEO) Εδώ θα δώσει η ΑΕΚ το φιλικό με την Σερένγκ την Κυριακή (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X