Μουντιάλ: Η Ολλανδία νίκησε (2-0) το Κατάρ και προκρίθηκε στους «16», αλλά δεν... βλέπεται (VIDEO)

Μουντιάλ: Η Ολλανδία νίκησε (2-0) το Κατάρ και προκρίθηκε στους «16», αλλά δεν... βλέπεται (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με... σβηστές τις μηχανές η Ολλανδία την αδύναμη εθνική του Κατάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο… ρελαντί ήρθε η νίκη για την Ολλανδία, η οποία κέρδισε τους οικοδεσπότες στο Κατάρ με 2-0 και ολοκλήρωσε την παρουσία στη φάση των ομίλων.

Οι «Οράνιε» σφράγισαν την πρωτιά του ομίλου με αυτή τη νίκη και περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους στην επόμενη φάση.

Αντίθετα, το Κατάρ κατέγραψε ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ, καθώς με την τρίτη του ήττα στον όμιλο έγινε η πρώτη διοργανώτρια ομάδα στην Ιστορία του Μουντιάλ που ολοκλήρωσε το τουρνουά χωρίς έστω έναν βαθμό! Υπενθυμίζεται, πως οι «βυσσινί» έχουν γίνει επίσης και η δεύτερη οικοδέσποινα σε σύνολο 22 διοργανώσεων που αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων, καθώς η προηγούμενη ήταν η Νότια Αφρική το 2010, η οποία, βέβαια, διεκδίκησε την πρόκριση μέχρι την 3η αγωνιστική, φτάνοντας στους 4 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Ολλανδία είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα του αγώνα κόντρα στο Κατάρ, το οποίο με διπλή ζώνη άμυνας προσπαθούσε να κρατήσει το «μηδέν» στα μετόπισθεν.

Στο 26’ όμως, ήρθε το γκολ για την ομάδα του Λουίς Φαν Χάαλ, με τον Κλάασεν να τροφοδοτεί τον Χάκπο και τον νεαρό επιθετικό να εκτελεί με δυνατό σουτ τον Μπαρσάμ για το 1-0, φτάνοντας έτσι τα τρία τέρματα σε ισάριθμα ματς στη φάση των ομίλων.

Τα όνειρα των διοργανωτών να διεκδικήσουν έστω τον βαθμό στο παιχνίδι ουσιαστικά έσβησαν στο ξεκίνημα της επανάληψης (49’), με τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να γράφει το 2-0 στην πρώτη τελική προσπάθεια της Ολλανδίας στο δεύτερο ημίχρονο.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Νόπερτ, Τίμπερ, Φαν Ντάικ, Ακέ, Ντούμφρις, Ντε Ρον (83’ Κόπμεϊνερς), Φ. Ντε Γιονγκ (86’ Τέιλορ), Μπλιν, Κλάασεν (66’ Μπέργκχαους), Ντεπάι (66’ Γιάνσεν), Χάκπο (83’ Βέχορστ)

ΚΑΤΑΡ: Μπαρσάμ, Μοχάμεντ (85’ Αλ Καντέρ), Μιγκέλ, Κούκι, Χασάν, Αχμέντ, Χαϊντός (65’ Ασανταλά), Μαντιμπό (64’ Μπουντιάφ), Χατέμ (85’ Αλαελντίν), Αλί (64’ Μουντάρι), Αφίφ

Δείτε εδώ:



Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X