«Press, press, press!» - Η απαράβατη εντολή του Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ! (VIDEO)

ΑΕΚ: Το κοριτσάκι που τρέλανε τον Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Ο Ματίας Αλμέιδα δίνει ξανά πολύ μεγάλη βάση στο πρέσινγκ προς τους αντιπάλους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα βλέπουμε την νέα ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα.

Μία ομάδα που μας… γεμίζει με την εικόνα της και δείχνει να παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο παιχνιδιού το οποίο με την απαραίτητη βελτίωση στην αποτελεσματικότητα, θα φέρει την ΑΕΚ στην κορυφή. Αυτό το νέο μοντέλο λοιπόν έχει ως κυρίαρχο «όπλο» στο χορτάρι το πρέσινγκ. Ολη η ομάδα πρεσάρει. Από τον πρώτο επιθετικό, μέχρι τον τελευταίο αμυντικό, κανείς δεν… κοιτά δίχως να αμύνεται με ένταση πάνω στην μπάλα και τον αντίπαλο του.

Ο Αλμέιδα λοιπόν αυτό δούλεψε εντατικά και χθες το απόγευμα, αλλά και σήμερα το πρωί. Και εκεί στηρίζει το παιχνίδι του. Σήμερα σε μικρά τετράγωνα είχε τρεις παίκτες εναντίον δύο, ώστε να πρεσάρουν παντού, σε κάθε πιθανό σημείο οι δύο αμυνόμενοι και οι αντίπαλο να κάνουν σωστή κυκλοφορία με μάξιμουμ 2 επαφές. Κάτι πολύ απαιτητικό και πάντα σε υψηλή ένταση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ φώναζε προς τα γκρουπ «Press, press, press (πρεσάρουμε)! Σε όλο το γήπεδο πρεσάρουμε. Δεν κοιτάζουμε. Δεν περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο αντίπαλος. Πάμε οργανωμένα με τον συμπαίκτη μας, να κλείσουμε τον χώρο, να κλέψουμε την μπάλα. Πάμε απευθείας πάνω του και πιέζουμε. Ασταμάτητα!» είπε μεταξύ άλλων ο Αλμέιδα, ο οποίος μοίρασε μπράβο διότι οι παίκτες του είχαν πολύ καλή ανταπόκριση σε αυτό.

Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης είχε κάτι πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό. Ο κάθε παίκτης έκανε μικρά σπριντ σε στόχους και εμπόδια, εν συνεχεία έκανε ένα μεγάλο σπριντ προς αντίπαλο παίκτη και αμέσως εκεί έπαιζε άμυνα, με στόχο την άμεση επανάκτηση της μπάλας. Δηλαδή, όταν η ΑΕΚ κάνει επίθεση και χαθεί η μπάλα, να γίνει αμέσως το σωστό πρέσινγκ για να την κερδίσει ξανά.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X