ΑΕΚ: Πρέσινγκ, πρέσινγκ, πρέσινγκ, με Φερνάντες δεξιά και το πρώτο του γκολ!

ΑΕΚ: Πρέσινγκ, πρέσινγκ, πρέσινγκ, με Φερνάντες δεξιά και το πρώτο του γκολ!
Photo Credits: INTIME

Τι δούλεψε το απόγευμα ο Ματίας Αλμέιδα στην προπόνηση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σήμερα ξεκίνησε τη σκληρή δουλειά στο Μπουργκ Χάαμστεντε της Ολλανδίας, στο πλαίσιο της χειμερινής προετοιμασίας της.

Η Ένωση στο πρώτο μισό της σεζόν έδειξε πολύ καλή προσαρμογή στο αγωνιστικό πλάνο του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος με «όπλο» το πρέσινγκ και την γρήγορη μετάβαση έκανε τη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παρουσίασε την πιο θεαματική ομάδα στην Super League.

Ο Αλμέιδα σήμερα το απόγευμα το… συνέχισε από εκεί που το άφησε. Αφού δούλεψε αρχικά με την ομάδα σε γρήγορες πάσες με 2 επαφές για άμεσο παιχνίδι, μετά χώρισε την ομάδα σε 3 γκρουπ για να παίξει στο μισό γήπεδο 7Χ7 με στόχο το πρέσινγκ και την καλή κυκλοφορία της μπάλας. Εκεί είδαμε και τον Πάολο Φερνάντες στις πρώτες του συνεργασίες με την ομάδα. Έπαιξε δεξιά στην ομάδα του, ενώ σκόραρε και το πρώτο γκολ παίρνοντας το ριμπάουντ από μία χαμένη φάση και σκοράροντας με πλασέ απέναντι στον Χατζηεμμανουήλ.

Στο δίτερμα λοιπόν χωρίστηκαν τρεις ομάδες:

  • Πράσινοι: Μουκουντί, Σιντιμπέ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Λιβάι Γκαρσία.
  • Άσπροι: Μήτογλου, Φράνσον, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Αραούχο, Φαν Φέερτ.
  • Μαύροι: Μήτογλου, Ντάικο, Ραντόνια, Παράς, Μουστακόπουλος, Κοσίδης

Το πρώτο γκολ έβαλε ο Φερνάντες, το 2-0 για την ομάδα του έκανε ο Λιβάι Γκαρσία, ο Μαχαίρας μείωσε σε 2-1, ενώ έκανε το 3-1 ο Λιβάι με τον Στάνκοβιτς να έχει εντυπωσιακές αποκρούσεις. Ραντόνια, Γιόνσον, Κοσίδης, Μουστακόπουλος και Γκατσίνοβιτς έβαλαν τα υπόλοιπα γκολ στα μίνι διτέρματα

Νωρίτερα είχαμε πρέσινγκ σε ακόμη μικρότερο χώρο, δίχως τέρματα. Με τις ομάδες να χωρίζονται.

Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Κοσίδης απέναντι σε Σιντιμπέ, Παράς, Ραντόνια, Μουστακόπουλος, Φράνσον, Γκατσίνοβιτς, Φερνάντες, Φαν Φέερτ με μπαλαντέρ τον νεαρό Ντάικο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X