Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε πόσο ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός του ρεύματος στο σπίτι με την Ιωάννα Τούνη (VIDEO)

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αποκάλυψε πόσο ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός του ρεύματος στο σπίτι με την Ιωάννα Τούνη (VIDEO)

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψε πόσο ήρθε ο τελευταίος λογαριασμός του ρεύματος στο σπίτι με την Ιωάννα Τούνη.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στην κυπριακή τηλεόραση και την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, το μοντέλο δεν δίστασε να απαντήσει στο τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει στην σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη.

«Με εκνευρίζει πάρα πολύ το ότι θα γυρίσω στο σπίτι και θα δω ανοιχτά όλα τα φώτα, όλα τα ντουλάπια και όπου έχει πάει θα τα έχει αφήσει ανοιχτά όταν είναι να φύγει. Μου έλεγε παλιά η μάνα μου “θα καταλάβεις τι είναι το ρεύμα όταν θα αρχίσεις να το πληρώνεις” και τώρα την καταλαβαίνω.
Το ρεύμα την τελευταία φορά ήρθε 800 ευρώ, δεν είναι λίγο. Καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι σπαστικός αλλά ρε παιδί μου κλειστά, δεν χρειάζεται να αφήνουμε παντού ανοιχτά τα φώτα», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X