Μουντιάλ 2022: Έκανε το «δύο στα δύο» με Κασεμίρο η Βραζιλία - Νίκησε με 1-0 την Ελβετία (VIDEO)

Μουντιάλ 2022:  Έκανε το «δύο στα δύο» με Κασεμίρο η Βραζιλία - Νίκησε με 1-0 την Ελβετία  (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με γκολ του Κασεμίρο στο 83' η Βραζιλία έκανε το «δύο στα δύο» κόντρα στην Ελβετία νικώντας με 1-0.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκανε το «δύο στα δύο» με Κασεμίρο η Βραζιλία, η οποία νίκησε με 1-0 την Ελβετία και εξασφάλισε την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2022!

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ματς στο πρώτο 15λεπτο. Η μοναδική ίσως υποψία ευκαιρίας ήταν στο 12′, όταν ο Ριτσάρλισον γύρισε την μπάλα και ο Βινίσιους κόπηκε από την άμυνα των Ελβετών.

Το 0-0 παρέμενε και μετά τα μισά του πρώτου μέρους η Βραζιλία αύξησε την πίεση της χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 27′. Ο Βινίσιος έκανε το πλασέ με τον Ζόμερ να διώχνει σε κόρνερ κρατώντας το «μηδέν». Η «σελεσάο» έλεγχε το ματς, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει.

Στο β’ αμφότερες μπήκαν με ορμή με την Ελβετία να απειλεί πρώτη. Στο 53΄ο Βίντμερ έκανε το παράλληλο γύρισμα, με την άμυνα της Βραζιλίας να βρίσκεται σε συναγερμό και να διώχνει με δυσκολία.

Οι Βραζιλιάνοι αφυπνίστηκαν και στο 56′ άγγιξαν το γκολ. Εξαιρετική σέντρα με το εξωτερικό από τον Βινίσιους, με τον Ριτσάρλισον να μην προλαβαίνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα!

Στο 64′ η Βραζιλία σκόραρε, αλλά το γκολ του Βινίσιους δεν μέτρησε, καθώς στην αρχή της φάσης ήταν οφσάιντ ο Ριτσάρλισον. Η Βραζιλία επέμεινε και τον γόρδιο δεσμό έλυσε ο άσος της Γιουνάιτεντ, Κασεμίρο. Με εκπληκτικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στη Βραζιλία με το 1-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.


Διαιτητής: Ιβάν Μπάρτον (Ελ Σαλβαδόρ)
Κίτρινες : Φρεντ – Ρίντερ

Οι συνθέσεις:

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Μιλιτάο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο (86΄ Τέλες), Πακετά (46΄ Ροντρίγκο), Κασεμίρο, Φρεντ (58΄ Μπρούνο Γκιμαράες), Ραφίνια (73΄ Άντονι), Βινίσιους, Ρισάρλισον (73΄ Γκαμπριέλ Ζεσούς)

ΕΛΒΕΤΙΑ (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ, Βίντμερ (86΄ Φρέι), Ελβέντι, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ, Φρόιλερ, Τσάκα, Σο (76΄ Εμπισερ), Βάργκας (58΄ Φερνάντες), Ρίντερ (58΄ Στέφεν), Εμπολό (76΄ Σεφέροβιτς)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X