Μια ωραία ατμόσφαιρα το Βέλγιο: «Ίσως είμαστε πολύ γέροι και στην επίθεση»

Μια ωραία ατμόσφαιρα το Βέλγιο: «Ίσως είμαστε πολύ γέροι και στην επίθεση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι κακές εμφανίσεις και η ήττα του Βελγίου από το Μαρόκο, έφερε… γκρίνια στα αποδυτήρια των «Red Devils», με τον Γιαν Βερτόνχεν να πετάει τα… καρφιά του σε Αζάρ-Ντε Μπρόινε.

Πριν την αναμέτρηση με τον Μαρόκο ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, απαντώντας σε ερώτηση για τις πιθανότητες κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Βέλγιο, απάντησε: «Είμαστε πολύ… γέροι πλέον. Το 2018 είχαμε την ευκαιρία μας, τώρα έχουμε καλή ομάδα αλλά μεγαλώνουμε όλοι. Έχουμε κάποιους καλούς νέους ποδοσφαιριστές αλλά δεν είναι τόσο καλοί όσο άλλοι που είχαμε το ’18».

Ο Εντέν Αζάρ, μάλιστα το προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, σχολιάζοντας ότι «οι αμυντικοί μας δεν είναι και οι πιο γρήγοροι, όλοι το ξέρουν».

Ο Γιαν Βερτόχεν δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπαν οι συμπαίκτες του, ρίχνοντας τα καρφιά του μετά το τέλος του ματς με τον Μαρόκο, αναφέροντας: «Yποθέτω πως είμαστε κακοί στην επίθεση επειδή είμαστε κι εκεί γέροι», φανερώνοντας το προβληματικό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X