Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο «πάτησε» το Βέλγιο, κέρδισε (0-2) και παίρνει προβάδισμα πρόκρισης (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Το Μαρόκο «πάτησε» το Βέλγιο, κέρδισε (0-2) και παίρνει προβάδισμα πρόκρισης (VIDEO)

Το Βέλγιο κινδυνεύει με πρόωρο αποκλεισμό στο Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Μαρόκο «πάτησε» το Βέλγιο σε ματς για την 2η αγωνιστική του Μουντιάλ 2022.

Οι Αφρικανοί ήταν ψυχωμένοι, πίεσαν επί 90 λεπτά και πήραν μια ιστορική νίκη -εκμεταλλευόμενοι και την γκάφα του Κουρτουά στο πρώτο γκολ- με 2-0.


Αυτή ήταν μια ιστορική νίκη για το Μαρόκο, το οποίο φτάνει στους 4 βαθμούς και ανεβαίνει στην κορυφή του ομίλου. Αντιθέτως το Βέλγιο έμεινε στους 3 και πλέον καλείται να κερδίσει τον «τελικό» με την Κροατία του Βίντα, η οποία παίζει σε λίγη ώρα κόντρα στον Καναδά.


Η ομάδα της Βόρειας Αφρικής άνοιξε το σκορ με το γκολ του Αμπντελχαμίντ Σαμπιρί στο 73ο λεπτό και σφράγισε την τεράστια αυτή νίκη με το τέρμα του Ζακάρια Αμπουχάλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων.

Να σημειωθεί πως και οι δύο παίκτες μπήκαν ως αλλαγές στο τελευταίο ημίωρο και έμελλε να είναι αυτοί που θα διαμόρφωναν το τελικό σκορ.

Βέλγιο: Κουρτουά, Καστάνιε, Αλντεβάιρελντ, Βερτόνχεν, Μενιέ, Ονανά (60′ Τίλεμανς), Βίτσελ, Θ. Αζάρ (75′ Τροσάρ), Ντε Μπρόινε, Μπατσουαγί (75′ Ντε Κετέλαρε), Ε. Αζάρ (60′ Μέρτενς).

Μαρόκο: Ελ Καζούι, Χακίμι (67′ Σαμπίρι), Αγκουέρντ, Σαΐς, Μαζραουί, Ουναχί (78′ Ελ Γιαμίκ), Αμραμπάτ, Αμαλάχ (67′ Ατιγιάτ), Ζιγές, Εν Νεσιρί (72′ Αμντχάλα), Μπουφάλ (72′ Αμπουχάλ).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X