Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε να μην μεταδίδονται οι αγώνες τριών χωρών

CNN: O Κιμ Γιονγκ Ουν δίνει μάχη για την ζωή του
Photo Credits: INTIME

Μίνι... μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ηγέτης της Βορείου Κορέας, ο Κιμ Γιονγκ Ουν αποφάσισε να κάνει… μποϊκοτάζ στα παιχνίδια τριών εθνικών ομάδων, στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα, το KBS World TV ενημέρωσε πως οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς της χώρας έχουν πάρει διαταγή να μην μεταδίδουν τα παιχνίδια της Νοτίου Κορέας, της Ιαπωνίας και των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται πως, λίγες μέρες πριν, ο ίδιος ο πρόεδρος της FIFA δεν είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο η τελική φάση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου να διεξαχθεί στη Βόρεια Κορέα. Συγκεκριμένα, ο Τζιάνι Ινφαντίνο είπε πως:

«Η FIFA είναι ένας παγκόσμιος ποδοσφαιρικός οργανισμός. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όχι πολιτικοί, και θέλουμε να ενώσουμε τους ανθρώπους.

Στην πραγματικότητα πήγα στη Βόρεια Κορέα πριν από μερικά χρόνια για να ρωτήσω τους Βορειοκορεάτες αν ήταν έτοιμοι να φιλοξενήσουν μέρος ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών με τη Νότια Κορέα. Λοιπόν, δεν είχα επιτυχία, προφανώς, αλλά θα πήγαινα άλλες 100 φορές αν βοηθούσε. Μόνο η δέσμευση μπορεί να φέρει πραγματική αλλαγή. Είμαστε ένας παγκόσμιος οργανισμός και θέλουμε να παραμείνουμε ένας οργανισμός που ενώνει τον κόσμο».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X