Μουντιάλ 2022: Γλύτωσε την ήττα η Αγγλία, 0-0 κόντρα στις ΗΠΑ (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Γλύτωσε την ήττα η Αγγλία, 0-0 κόντρα στις ΗΠΑ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Απότομη προσγείωση για την Αγγλία - Ισοπαλία κόντρα στις ΗΠΑ στο Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισοπαλία με 0-0 στο Αγγλία-ΗΠΑ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Μουντιάλ 2022.

Απότομη ήταν η προσγείωση στην πραγματικότητα για την Αγγλία, καθώς τα βρήκε σκούρα κόντρα στις ΗΠΑ και έφερε ισοπαλία με 0-0.


Οι ΗΠΑ ήταν καλύτερες, πίεσαν τους Άγγλους και θα μπορούσαν να είχαν φύγει αυτές με τους τρεις βαθμούς, αντιθέτως η ευρωπαϊκή ομάδα δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει φάσεις και προβλημάτισε αρκετά με την εμφάνισή της.


Μετά την ήττα της με 1-0 το 1950 και το ισόπαλο 1-1 το 2010 στα γήπεδα της Ν. Αφρικής, τα «τρία λιοντάρια» έμειναν στο 0-0 με τους Αμερικανούς (και) στο «Al Bayat Stadium» της πόλης Αλ Χορ, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Και βεβαίως δεν «καθάρισαν» ακόμη την υπόθεση πρόκριση στους «16», μολονότι παρέμειναν στην κορυφή του γκρουπ με 4 βαθμούς. Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους Αμερικανούς μετά το 1-1 με την Ουαλία και πλέον θα παίξουν τα… ρέστα τους στον «τελικό» της 3ης αγωνιστικής με το Ιράν (3 βαθμοί) για μία θέση στα νοκ-άουτ.


Αγγλία: Πίκφορντ, Σο, Μαγκουάιρ, Στόουνς, Τρίπιερ, Ράις, Μάουντ, Μπέλινγχαμ (68′ Χέντερσον), Στέρλινγκ (68′ Γκρίλις), Σάκα (77′ Ράσφορντ), Κέιν.

ΗΠΑ: Τέρνερ, Ρόμπινσον, Ριμ, Ζίμερμαν, Ντεστ (77′ Μουρ), Άνταμς, Μούσα, ΜακΚένι (77′ Άαρονσον), Πούλισικ, Γουεά (83′ Ρέινα), Ράιτ (83′ Σάρτζεντ).

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X