Μουντιάλ 2022: Αγωνία στο Εκαουαδόρ με Βαλένσια - Αποχώρησε με φορείο

Μουντιάλ 2022: Αγωνία στο Εκαουαδόρ με Βαλένσια - Αποχώρησε με φορείο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Εκουαδόρ πήρε σημαντική ισοπαλία 1-1 με την Ολλανδία, με πρωταγωνιστή τον Ενέρ Βαλένσια, που σκόραρε το τρίτο του γκολ στο Μουντιάλ κι έγινε ο πρώτος σκόρερ. Ωστόσο, το κλείσιμο του ματς δεν ήταν ιδανικό για τον στράικερ των λατινοαμερικάνων, που τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά, σκορπίζοντας ανησυχία στις τάξεις του Εκουαδόρ.

Συγκεκριμένα, σε ανύποπτη φάση, λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Βαλένσια τραυματίστηκε και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας να πονάει αρκετά. Μάλιστα, έλαβε και φροντίδα από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ενώ αποχώρησε πάνω σε φορείο.


Είναι δεδομένο πως στο Εκουαδόρ κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βαλένσια, έτσι ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και το διάστημα (αν υπάρξει) της απουσίας του, με τα πρώτα πλάνα πάντως κατά την αποχώρησή του να μην είναι ενθαρρυντικά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X