Μουντιάλ 2022: Με σόου Ριτσάρλισον έκανε πλάκα η Βραζιλία (2-0) στη Σερβία (VIDEO)

Μουντιάλ 2022: Με σόου Ριτσάρλισον έκανε πλάκα η Βραζιλία (2-0) στη Σερβία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με σόου Ριτσάρλισον που πέτυχε δύο γκολ, η Βραζιλία έκανε πλάκα στη Σερβία, την οποία νίκησε εύκολα με 2-0 έχοντας και τρία δοκάρια.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σόου Ριτσάρλισον έκανε πλάκα η Βραζιλία στη Σερβία με 2-0.

Η Βραζιλία είχε την υπεροχή. Κυκλοφόρησε την μπάλα, αλλά δεν είχε ουσία. Επί της ουσίας στο πρώτο 45λεπτοι Σέρβοι δεν ένιωσαν τη «σελεσάο» που δεν απειλούσε. Το 4-1 των τελικών προσπαθειών δεν έλεγε κάτι με τη Βραζιλία να έχει μία καλή προσπάθεια στο 35′ με τον Ραφίνια που, όμως, σούταρε άψυχα.

Στο 41΄ο Βινίσιους τελείωσε άσχημα τη φάση έπειτα από λάθος του Μιλένκοβιτς με αποτέλεσμα το ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ με τους Σέρβους να μένουν μέσα στο παιχνίδι και τους Βραζιλιάνους να αναζητούν απάντηση στο πώς θα ανοίξουν το σκορ.

Με την έναρξη του β’ μέρους η Βραζιλία άγγιξε το γκολ. Ο Ραφίνια βρέθηκε απέναντι στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς αλλά απέτυχε εκ νέου να τον νικήσει με τη φάση να ξεκινά από λάθος του Σέρβου τερματοφύλακα.

Το 0-0 παρέμενε με τη Βραζιλία να αγγίζει το γκολ, αλλά στο 60′ το σουτ του Σάντρο να σταματά στο δοκάρι. Και δύο λεπτά αργότερα ήρθε το 1-0.

Στο 62′ η «σελεσάο» βρήκε το γκολ που άξιζε. Ο Βινίσιους έπιασε το σουτ από τα αριστερά, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να αποκρούει και τον Ριτσάρλισον να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά!

Για να τελειώσουν όλα στο 73′ με τον Ριτσάρλισον με υπέροχο γυριστό να γράφει το 2-0.

Η Βραζιλία δεν σταμάτησε και στο 81′ είχε νέο δοκάρι σε τρομερό πλασέ εκτός περιοχής από τον Κασεμίρο. Το 2-0 έμελλε να μην αλλάξει με τη «σελεσάο» να ξεκινά με το δεξί  στο Μουντιάλ 2022 και να στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως πήγε στο Κατάρ με υψηλές βλέψεις.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (4-2-3-1): Άλισον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Πακετά (75’ Φρεντ), Βινίσιους (75’ Ροντρίγκο), Νεϊμάρ (80’ Άντονι), Ραφίνια (87’ Μαρτινέλι), Ρισάρλισον (79’ Γκάμπριελ Ζεσούς). 

ΣΕΡΒΙΑ (3-5-1-1): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Πάβλοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βέλκοβιτς, Ζίβκοβιτς (57’ Ράντονιτς), Λούκιτς (66’ Λάζοβιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Γκούντελι (57’ Ίλιτς), Μλαντένοβιτς (66’ Βλάχοβιτς), Τάντιτς, Μίτροβιτς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X