Νίκος Κοκλώνης: «Δεν ανέχομαι να χρησιμοποιείται το όνομά μου για πολιτικά παιχνίδια στα οποία ποτέ δεν συμμετείχα»

Νίκος Κοκλώνης: «Δεν ανέχομαι να χρησιμοποιείται το όνομά μου για πολιτικά παιχνίδια στα οποία ποτέ δεν συμμετείχα»

Τι απαντά ο Νίκος Κοκλώνης στα όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες περί της νεοσυσταθείσας Barkingwell Progress και της χρηματοδότησή της από το κράτος.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες περί της νεοσυσταθείσας Barkingwell Progress και της χρηματοδότησή της από το κράτος απαντά ο Νίκος Κοκλώνης.

Όπως διαμήνυσε, ο κ. Κοκλώνης, σε αυστηρό τόνο, η εταιρεία του είναι και φορολογικά ενήμερη και διαφανής αλλά και ότι ο ίδιος είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος της.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη

«Η υπόθεση “κρατικής χρηματοδότησης” εταιρείας μου που συζητήθηκε έντονα και αναπαράχθηκε με τρόπο παραπλανητικό και συκοφαντικό, με ωθεί να τοποθετηθώ δημόσια γιατί δεν ανέχομαι να χρησιμοποιείται το όνομά μου για πολιτικά παιχνίδια στα οποία ποτέ δεν συμμετείχα.

Η αλήθεια είναι απλή, αλλά δεν ενδιαφέρθηκαν να τη μάθουν όσοι έσπευσαν να μιλήσουν για την επιχειρηματική μου δραστηριότητα.

Η Barkingwell Progress είναι μια νεοσυσταθείσα εταιρεία. Έχει σκοπό να κάνει επένδυση στην αγορά των οπτικοακουστικών μέσων. Εντάχθηκε στον αναπτυξιακό νόμο τηρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο dessou.gr

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X