Η ΑΕΚ δεν υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε (80-72) από τη Βόννη και η πρόκριση ζόρισε!

Η ΑΕΚ δεν υπήρχε στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε (80-72) από τη Βόννη και η πρόκριση ζόρισε!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έπαιξε μόνο για... ένα ημίχρονο και κατέρρευσε στο δεύτερο μέρος στη Γερμανία, όπου έμεινε να τραγουδά μόνο ο φανταστικός κόσμος

Πλήρωσε το πολύ κακό δεύτερό της ημίχρονο η ΑΕΚ που έχασε με 80-72 από τη Βόννη για την 4η αγωνιστική του BCL.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε και έχασε για 2η φορά από την Βόννη (80-72) πληρώνοντας για άλλη μια φορά φέτος το κακό της 3ο δεκάλεπτο που προκάλεσε όλη την διαφορά στην αναμέτρηση. Η Ένωση είχε πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος και έδειχνε ότι μπορεί να διεκδικήσει την νίκη, όμως στο 2ο ημίχρονο δεν βγήκε ποτέ στο γήπεδο, η άμυνα της πήγε περίπατο και επέτρεψε στους Γερμανούς να πάρουν ένα εύκολο προβάδισμα που κράτησαν μέχρι το τέλος. Δήμιος της ΑΕΚ και πάλι ο δαίμονας Τι Τζει Σορτς που ήταν πραγματικά ασταμάτητος, διαλύοντας κάθε αμυντική τακτική της Ένωσης. Από την ΑΕΚ ξεχώρισε μόνο ο Γιάνις Στρέλνιεκς που προσπάθησε σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ενώ και ο Φλιώνης έδειξε καλά στοιχεία ως προς την ετοιμότητα του. Πλέον οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να κάνουν 2 νίκες στο γήπεδο τους και να περιμένουν τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων.

Το ματς

Ο Ηλίας Καντζούρης ξεκίνησε με μια έκπληξη στην πεντάδα με Φρέιζιερ, Φλιώνη, Γουίλιαμς, ΜακΓκρίφ, Μίτσελ, ενώ ο κόουτς Λισάλο με τους Σορτς, Τάντα, Ντιλέινι, Κέσενς και Μόργκαν. Ο προπονητής της ΑΕΚ, έριξε τον Φλιώνη πάνω στον Σορτς στο ξεκίνημα του αγώνα όμως γρήγορα χάλασαν τα σχέδια του περνώντας τον Στρέλνιεκς που με τρίποντο ισοφάρισε (6-6). Η ΑΕΚ μπήκε καλά στο παιχνίδι και πέρασε μπροστά με 3 σερί πόντους του Φρέιζιερ (6-9). 5 συνεχόμενοι πόντοι από τους Γερμανούς με τον Σορτς να ευστοχεί σε τρίποντο (11-9).Κλέψιμο από τον Μίτσελ και τελείωμα στην επίθεση που με 4 πόντους ξαναφέρνει το προβάδισμα στην ΑΕΚ (16-17). Με 3 πόντους των Γερμανών έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο (19-17).

Τρίποντο από τον Μίτσελ με την ΑΕΚ να μειώνει, αλλά απάντησε ο Μόργκαν στην επόμενη επίθεση (25-20). Πρώτο καλάθι του Μάιλς που μείωσε ακόμα περισσότερο (25-22). Καλάθι από τον Στρέλνιεκς που έκανε μεγάλη ζημιά στους Γερμανούς (30-28). Ωραία κυκλοφορία της μπάλας και τρίποντο από τον Γουίλιαμς και η ΑΕΚ πέρασε μπροστά (30-31). Με το 3ο τρίποντο του Γουίλιαμς η Ένωση προηγήθηκε με 3 πόντους για να απαντήσει αμέσως ο Μάλκομ (34-34). Οι «κιτρινόμαυροι» κάθε φορά που σκόραραν τρίποντο, το δέχονταν αμέσως στην άμυνα, όπως έγινε ξανά με τον Φλιώνη και τον Μόργκαν στην άμυνα (39-38).

Πολύ ωραία συνεργασία Φρέιζιερ-Μίτσελ για το πρώτο καλάθι του 2ου ημιχρόνου (39-40). Τρίποντο από το Σορτς στον αιφνιδιασμό (44-41). 13-0 σερί από τους Γερμανούς με την ΑΕΚ να μην έχει επιστρέψει στο γήπεδο μετά την ανάπαυλα (52-41). Μετά από πολλή ώρα ο Φρέιζιερ με τρίποντο σταμάτησε το σερί των Γερμανών, αλλά ο Σορτς είχε βρει ρυθμό πλέον και ήταν ασταμάτητος στην επίθεση (54-44). Τρίποντο για την Βόννη με την διαφορά να ξεφεύγει και την άμυνα της ΑΕΚ να έχει καταρρεύσει στο 3ο δεκάλεπτο (59-44). Η Ένωση με τον Φρέιζιερ κατάφερε να μαζέψει λίγο την διαφορά αλλά δέχτηκε άλλο ένα καλάθι στην λήξη του χρόνου από τον Σορτς για να ολοκληρώσει μια τραγική περίοδο που έχασε με 24-12 (63-50).

Τρίποντο από τον Στρέλνιεκς και η διαφορά στους 10 (63-53). Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει λύσεις στην άμυνα της, οι Γερμανοί σκόραραν με κάθε τρόπο, είτε από την περιφέρεια είτε από την ρακέτα με τον Σορτς να κάνει ό,τι θέλει και να πηγαίνει την διαφορά στους 15 και πάλι (72-57). Η ΑΕΚ έκανε μια τελευταία προσπάθεια για να πλησιάσει στο σκορ, αλλά η άμυνα της δεν μπορούσε να βγάλει στοπ και δεν είχε ρυθμό στην επίθεση της (76-65). Το τελικό σκορ καταδεικνύει την κακή παρουσία της ΑΕΚ στο 2ο ημίχρονο (80-72)

Βόννη-ΑΕΚ: 80-72

Δεκάλεπτα: 19-17, 39-38, 63-50, 80-72

Βόννη (Λισάλο): Μπανγκαλά, Ντιλέινι 11, Ένσμινγκερ, Φάλκενσταιν, Χερέρα 4, Κέσενς 1, Κράτσερ 7, Μάλκομ 7, Μόργκαν 11, Σορτς 27, Τάντα 3, Γουίλιαμς 9.

ΑΕΚ (Καντζούρης): Κόνιαρης , Φρέιζιερ 15, Πετρόπουλος , Ξανθόπουλος , ΜακΓκρίφ 4, Φλιώνης 6, Περσίδης , Μάντσεν 3, Μάιλς 2, Γουίλιαμς 11, Μίτσελ 13,  Στρέλνιεκς 17.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X